Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Va multumesc

Publicat

- 354 vizualizări

Dragi ocnamureseni,

 

            Doresc sa multumesc si pe aceasta cale tuturor celor care au inteles ca Ocna Mures are nevoie de schimbare. Acest lucru se reflecta foarte bine in rezultatul votului dumneavoastra.

            Multumesc celor care in aceasta campanie au fost alaturi de noi, de echipa mea, celor care intr-un fel sau altul ne-au sustinut si ne-au ajutat in eforturile noastre pentru mai bine.

            Votul de duminica demonstreaza inca o data, daca mai era nevoie, ca schimbarea de mentalitate in conducerea orasului este necesara. Proiectele bine conturate, asa cum au fost ele prezentate in campania electorala, ofera solutii concrete problemelor cu care ne confruntam, stau la baza activitatii pe care dorim sa o desfasuram in continuare.

         

  Fiecare dintre noi si-a exprimat votul pentru un candidat sau altul. Trebuie insa sa intelegem ca ridicarea orasului din negura care l-a cuprins este o obligatie a fiecaruia dintre noi. Ocna Mures respira, traieste prin locuitorii sai. Acestia formeaza dintotdeauna familia noastra, nu doar pentru patru ani. Exista certuri, contradictii in cadrul unei familii, dar puterea ei consta tocmai in depasirea acestor dificultati.

            Imi doresc sa uitam de toata dezbinarea care ne-a cuprins sufletele si mintile in timpul campaniei electorale. Imi doresc sa gasim un limbaj comun, care sa nu tina cont de alegerea politica. Imi doresc sa gasim comunicarea pe baza de respect reciproc, o exprimare comuna care sa dea sens dorintelor noastre de rezolvare a problemelor orasului, a cetatenilor sai.

            Prin votul dumneavoastra am invins. Totusi sa nu uitam ca si invinsii sunt locuitori ai orasului, suntem din aceeasi familie. Ii asiguram de tot respectul nostru pentru ca si-au aparat sansa pana la capat, si ii asteptam ca impreuna sa reconstruim Ocna Mures.

Prin votul dumneavoastra,

 

Primar

Silviu Vinteler

            

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *