Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Scandal de proportii pe ultima suta de metri inainte de alegerile locale din Ocna Mures

Publicat

- 367 vizualizări

În această noapte au fost distribuite în mai multe zone din Ocna Mureş  flyere prin care se pretindea că Augustin Draguţ, candidatul USL la primaria orasului, s-a retras din cursa electorală. Deoarece în acest flyer oamenii erau indemnaţi să voteze pentru candidatul PDL Silviu Vinţeler, multă lume crede că echipa de campanie a PDL a lansat acest zvon.
Tipărirea acestui bilet într-o tipografie sugerează că această mişcare a fost premeditată de aceea va trebui cercetată de forurile în drept.

"Se vorbeşte în numele meu fără acordul meu iar asta e deosebit de grav. S-a încercat şi s-a reuşit penetrarea frauduloasă prin sistemul de securitate al blogului meu iar azi dimineaţă toate postările şi comentariile erau şterse.
Ambele acţiuni vor avea consecinţe penale…
" susţine primarul Augustin Draguţ.

 

Comunicat PDL Ocna Mures

"Conducerea Organizatiei Locale Ocna Mures a PDL a fost informata ca in aceasta noapte au fost distribuite in multe zone din oras un flyer care se pretindea un bilet continand informatia ca domnul Dragut Iosif Augustin ar fi renuntat la candidatura dansului la functia de primar al orasului Ocna Mures.

            S-au lansat acuzatii grave prin care se afirma ca organizatia PDL si echipa domnului Silviu Vinteler ar fi implicata in acest incident.

            Dorim pe acesta cale sa facem urmatoarele lamuriri:

1. Organizatia PDL Ocna Mures, echipa si stafful electoral al domnului Silviu Vinteler, condamna ferm acest incident, la fel cum a condamnat si pana acum orice fel de manifestari jignitoare sau calomnioase;

2. Organizatia PDL, indiferent la ce nivel ierarhic, precum si echipa si stafful electoral al domnului Silviu Vinteler, NU ESTE IMPLICATA sub nicio forma in acest incident, incident care, din pacate, seamana cu multe din activitatile condamnate de noi in aceasta campanie electorala.

3. Organizatia PDL Ocna Mures si echipa domnului Silviu Vinteler, nu au folosit, nu folosesc si nu vor folosi niciodata indemnuri electorale pentru votarea candidatilor USL. Responsabilitatea campaniei electorale a acestora, precum si indemnurile electorale corespunzatoare sunt strict responsabilitatea USL. De asemenea si distribuirea lor, prin orice forma de comunicare scrisa, audio sau vizuala.

4. Organizatia PDL Ocna Mures, echipa si stafful electoral al domnului Silviu Vinteler considera ca acest incident este opera acelor membri si simpatizanti USL care doresc prin orice mijloc prelungirea campaniei electorale peste termenele legale prevazute, incalcand astfel flagrant legile in vigoare.

5. Organizatia PDL Ocna Mures, echipa si stafful electoral al domnului Silviu Vinteler considera o chestiune de onoare prinderea si aducerea in fata instantelor a persoanelor responsabile."

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *