Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

O comisie a facut astazi o evaluare a cladirii spitalului. Se cauta o solutie pentru ca ocnamuresenii sa aiba iarasi spital

Publicat

- 342 vizualizări

In cursul zilei de astazi, 22 mai 2012 o comisie formata din: domnul Lazar Iordache consilier personal al Ministrului Sanatatii, domnul doctor Horea Timis director DSP Alba impreuna cu doamna Maria Fabian fost director al spitalului orasenesc Ocna Mures si domnul Augustin Dragut, au facut o evaluare a cladirii fostului spital din punct de vedere tehnic pentru a se putea stabili ce masuri trebuiesc luate in vederea redeschiderii acestuia.

Spitalul orasului a fost inchis pe data 1 aprilie 2011 lasand aproape 30.000 de oameni fara servicii medicale specifice unui spital orasenesc. Prezenta consilierului personal al Ministerului Sanatatii este pentru ocnamureseni o speranta ca poate se gaseste o cale ca orasul sa aiba iarasi un spital, fie el si sub alta forma: capacitate mai redusa, sub alta organizare etc. Timpul trece, cladirea se degradeaza si poate si aparatura scumpa care se afla inca in cladirea spitalului.  Doamne ajuta!

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *