Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Tâlhărie in centrul orasului Ocna Mures

Publicat

- 395 vizualizări

In dupa-amiaza zilei de 22 mai, o tanara a fost talharita in centrul orasului Ocna Mures. In timp ce se afla pe strada 9 Mai tinerei i-a fost smuls lantisorul de aur de la gat de catre un individ care a luat-o apoi la fuga. Victima nu s-a pierdut cu firea si a fugit imediat la postul de politie a orasului Ocna Mures aflat la cateva sute de metri de locul incidentului. In scurt timp faptasul a fost prins si retinut in zona haltei CFR Unirea.

„În data de 22.05.2012 ora 17,40, Politia oraşului Ocna Mureş a fost sesizată de câtre o femeie de 28 de ani, din Ocna Mureş, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada 9 Mai, din Ocna Mureş, un bărbat i-a smuls de la gât lănţişorul din aur.
În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, la scurt timp de la sesizare, în zona haltei CFR Unirea, a fost identificat principalul suspect de comiterea faptei, L.M.D., de 36 de ani, din comuna Unirea, asupra căruia a fost găsit lănţişorul sustras de la femeie.
Faţă de L.M.D., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută şi pedepsită de art.211 al.2, lit. c Cod Penal.” se arata in comunicatul IPJ Alba.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *