Suntem şi pe:

Articolele zilei

Pozitia PNTCD Alba fata de incompatibilitatea fostului primar Augustin Dragut

Publicat

- 384 vizualizări

Prin Ordinul nr. 93/2012, fostul prefect al judeţului Alba, domnul Bardan Stefan lua act de încetarea înainte de termen a mandatului de primar al oraşului Ocna Mureş al domnului Drăguţ Augustin Iosif, ales în 2008 din partea PNŢCD. Acest fapt rezulta în urma referatului întocmit de secretarul oraşului Ocna Mureş, la care a fost anexată declaraţia de acceptare a candidaturii la funcţia de primar a domnului Drăguţ Augustin Iosif în calitate de membru al Partidului Naţional Liberal. Aceasta se intampla in data de 7 mai 2012. Zilele trecute a ajuns la sediul primarie din Ocna Mures ordinul respectiv iar imediat domnul Augustin Dragut a depus contestatie.

Noul prefect Dan Simedru a motivat întârzierea demersului primarului prin faptul că ordinul semnat de ex-prefectul Bardan a fost trimis prin poştă la Ocna Mureş, iar Augustin Drăguţ a intrat în posesia lui abia la sfârşitul săptămânii trecute.

"Au facut tot posibilul sa intarzie demiterea. Cica au trimis pe posta, a facut 2 saptamani pana la Ocna Mures. Acum noul prefect are date noi? Ce fel de date are fara sa intrebe Org. PNTCD Alba??? Vrea sa anuleze ordinul prin Minister. Asa ceva nu exista in lege. Calea de atac este in contencios. Inca din 7 mai am trimis la Prefectura faptul ca asa zisa dare afara a lui Dragut e o gluma. Prefectul sa ia in considerare actul emis de partidul in cauza, PNTCD. Nu eu am facut legea. Ei au facut-o si ei nu o respecta. Halal tara !" ne-a declarat domnul Popa Ioan-Alin, Presedintele Organizatiei Judetene a PNTCD Alba

 

Publicitate

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *