Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Comisarul sef Petrut Ioan este noul sef al Politiei Orasului Teius

Publicat

- 391 vizualizări

„Începând cu data de 19.04.2012, prin dispoziţie a domnului chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, comisarul şef de poliţie Petruţ Ioan a fost eliberat din funcţia de şef al Poliţiei Oraşului Ocna Mureş şi numit în funcţia de şef al Poliţiei Oraşului Teiuş.

Comisar şef Petruţ Ioan este absolvent al Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti, promoţia 1990, dată de la care a îndeplinit funcţia de ofiţer de cercetare penală în cadrul Poliţiei Municipiului Aiud. Începând cu data de 15.11.1999 până în prezent, ofiţerul a îndeplinit funcţia de şef al Poliţiei Oraşului Ocna Mureş.

Pentru îndeplinirea sarcinilor şi atribuţiilor ce revin funcţiei de şef al Poliţiei Oraşului Ocna Mureş, rămasă vacantă, până la ocuparea acesteia prin examen sau concurs, a fost desemnat comisarul de poliţie Benţea Tiberiu Stelian, ofiţer specialist pe linie de investigaţii criminale, la Poliţia Oraşului Ocna Mureş.

Această schimbare a avut loc ca urmare a rezultatelor obţinute în primul trimestru al anului 2012 de către Poliţiile Oraşelor Ocna Mureş şi Teiuş, rezultate prezentate în cadrul şedinţelor de evaluare ce au avut loc în data de 18.04.2012, la care a participat şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea. Prin schimbarea făcută, conducerea Inspectoratului de poliţie Judeţean Alba, încearcă să eficientizeze activitatea poliţiei pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor din oraşul Teiuş.” se arata in comunicatul IPJ Alba

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *