Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Spitalul din Ocna Mures ingropat de doua ori

Publicat

- 346 vizualizări

”Guvernul le-a desfiintat, iar primariile le ingroapa. De parcă nu era suficient, spitalele inchise au devenit acum tinta inselatorilor. Un doctor din Bucuresti a pacalit mai multi primari din tara, care, acum un an, au ramas fara spitale. A facut contracte de asociere cu edilii, s-a angajat sa dea spitalul din nou in folosinta si acum se judeca cu toti.

Intre doua rele, alegi raul cel mai mic. Si pe asta au mizat primarii din Ţăndărei, Ocna Mureş, Negreşti, Teaca, Anina şi Bozovici, sase spitale pe care doctorul Constantin Filip a pus mana. La Ţăndărei a actionat rapid. A aflat de nemultumirea primarului si in cateva zile i-a propus o afacere. Un contract de asociere prin participatiune. Entuziasmat, primarul a acceptat pe loc. A trecut hotararea prin Consiliul Local si cu ochii inchisi i-au dat doctorului tot” spun cei de la Realitatea.net

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

In Ocna Mures cam aceeasi situatie… acum administratia se judeca cu acest dr. Fillip. Intre timp medicamente de peste un miliard de lei vechi stau sub sigiliu si expira sau probabil ce a fost lichid a puscat la -25 grade cat au fost in Ocna Mures in aceasta iarna, iar medicii de la Centrul de Permanenta din Ocna Mures nu au sa iti dea o aspirina… Cladirea se degradeaza, tevile de termoficare si cele de apa au cedat deja in unele locuri iar aparatura scumpa zace de peste un an neatinsa.

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *