Suntem şi pe:

Stiri diverse

Pensiile vor fi platite in avans in luna aprilie

Publicat

- 326 vizualizări

Achitarea pensiilor in luna aprilie se va face in avans, informeaza Casa Nationala de Pensii Publice, potrivit Agerpres. Institutia a intreprins demersuri pentru a achita in avans, in perioada 11 – 25 aprilie, prin intermediul Postei Romane, drepturile cuvenite beneficiarilor sistemului public de pensii. Astfel, pe 11 aprilie, vor fi achitate drepturile persoanelor care – in mod obisnuit – primeau aceste drepturi in data de 14 ale lunii. Pe 12 aprilie vor primi pensiile cei care, in mod normal, primeau aceste drepturi in data de 15 ale lunii, iar pe 13 aprilie vor fi achitate drepturile persoanelor care, in mod obisnuit, primeau aceste drepturi in data de 16 ale lunii.

Dupa data de 17 aprilie vor fi achitate celelalte drepturi, astfel incat toate persoanele sa primeasca pensiile pana la data de 25 aprilie, in loc de 27 aprilie, cum erau acestea achitate in mod obisnuit.

In ceea ce ii priveste pe beneficiarii care nu au fost gasiti la domiciliu, plata drepturilor este asigurata la sediul subunitatilor postale pana in penultima zi lucratoare din luna, respectiv 27 aprilie.

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design