Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Copiii nostri, printre cei mai buni!

Publicat

- 292 vizualizări

In desfasurarea concursurilor scolare participa elevi din aproape toate clasele scolilor din Ocna Mures; la fel, si la olimpiade. In acest an scolar, la olimpiada de limba si literatura romana si cea de matematica a claselor a IV-a, elevii din Ocna Mures au obtinut bune si foarte bune rezultate pana la faza finala, cea judeteana.
Astfel, din cei  381  participanti la olimpiada de limba si literatura romana, faza pe judet, eleva MOLDOVAN MEDINA, din clasa a IV- a A a Scolii „Lucian Blaga”, s-a clasat a treia cu  98, 3 puncte din 100. Eleva face cinste scolii si invatatorului care a pregatit-o, d-na Elena Carunta.
La matematica, tot la faza judeteana, elevul KOLSTER SEBASTIAN  s-a clasat pe locul 2 din  211 participanti cu 99 de puncte din 100.  El este in clasa a IV-a A de la Liceul Teoretic „Petru Maior” si este pregatit de d-na Huiculescu Geta, careia ii face cinste cu acest rezultat. Parintii acestor elevi trebuie sa fie deosebit de multumiti de munca incununata de succes a copiilor lor indrumati de dascali care isi onoreaza menirea.
Frumoase rezultate s-au obtinut in acest an la olimpiada claselor a IV-a in zona Ocna Mures! Descoperirea acestor copii cu inclinatii pentru limba romana si matematica este o deschidere pentru ei si pentru profesorii care ii vor prelua in gimnaziu.

 

 

 

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *