Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Să facem lumea un pic mai bună! Cu siguranță că împreună și cu ajutorul Celui de Sus vom reuși.

Publicat

- 340 vizualizări

Dragi concetățeni ! În aceste zile creștinătatea sărbătorește unul dintre cele mai importante momente ale omenirii. În aceste zile creștinii din toată lumea, cu mic cu mare, se îndreaptă spre sfânta biserică pentru a se închina Celui care S-a nascut, a pătimit și S-a jertfit pentru mântuirea noastră.

 Sărbătorile de Paști sunt momentul când speranțele tainice ies la lumină și devin impliniri. Pentru aceasta, trebuie să avem puterea să câștigăm respectul oamenilor și iubirea celor dragi. Să ne bucurăm de ceea ce este frumos și să redescoperim împreună iubirea. Să facem lumea un pic mai bună! Cu siguranță că împreună și cu ajutorul Celui de Sus vom reuși.

Acum, în preajma nopții de înviere, cu lumânări aprinse și suflet curat, să ne rugăm pentru iertarea păcatelor  și regăsirea speranței. Sărbătorile de Paști să ne aducă numai bucurii, sănătate și multă fericire. Bătaia clopotelor să anunțe o lume mai bună în care să găsim din plin tot ceea ce ne dorim. Noi știm ce vrem. Vrem un oraș curat și prosper, un trai mai bun, un loc de muncă în care să putem să câștigăm cinstit prosperitatea familiilor noastre. Se ne rugăm pentru aceasta!

Fie ca Lumina Sfântă a Învierii Domnului Iisus Hristos, să ne deschidă sufletele spre armonia și speranța că nimic nu poate să ne stea în cale pentru a ne împlini aceste vise și dorințe.

Vă urez tuturor ca ouăle înroșite, cozonacul și mielul rumenit să vă umple masa și casa de bucurie.

Hristos a înviat! Domnul să reverse asupra tuturor sănătate, pace, fericire, belșug de bucurii. Fie ca aceste zile de sărbătoare să devină borna de hotar între răul și binele din viața noastră. Fie ca începând cu aceste sărbători să cunoaștem și noi ocnamureșenii speranța în mai bine, un lucru pe care ni-l dorim de ani de zile.

Paște fericit alături de cei dragi!

Hristos a Înviat!

Cu prietenie,

Silviu Vințeler

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *