Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Protest la portile fostului spital orasenesc din Ocna Mures

Publicat

- 431 vizualizări

Astazi 1 aprilie 2012 se implineste un an de la inchiderea spitalului din Ocna Mures. Oamenii „au sarbatorit” acest eveniment printr-un protest la care au participat aproximativ 30 de persoane. E pacat ca au fost numai atatia pentru ca a fost prezenta Realitatea TV si Ciprian Aron, un ocnamuresean de-al nostru si poate „dadea bine pe sticla” sa aratam ca mult mai multor ocnamureseni le pasa ca nu mai au spital in orasul lor.

La protest au mai  fost prezenti atat domnul primar, profesor Iosif Augustin Dragut, viceprimarul orasului Ocna Mures, domnul Aron Marin cat si alti functionari din primarie. Nu au lipsit nici o parte din fosti angajati ai spitalului care au declarat pentru Realitatea ca desi au fost repartizati la alte spitale din judet au renuntat efectiv la serviciu din cauza navetei si a banilor cheltuiti.

 

Prin inchiderea spitalului din Ocna Mures, 29.500  de oameni din oras si imprejurimi sunt nevoiti sa apeleze la serviciile de sanatate furnizate de spitalele din zona ( Aiud, Alba Iulia, Turda si Cluj Napoca ). Sa nu mai amintim de vietile pierdute pe drumurile dintre Ocna Mures sau satele si comunele apartinatoare si spitalele din judet.

 

Insa Ocna Mures ramane doar un punct pe harta, un rand intr-un tabel de statistica iar oamenii niste cifre. Cifre care mor cu zile.

Foto: Martin Adrian

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *