Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Apa potabila in Ocna Mures un pariu cu sanatatea

Publicat

- 304 vizualizări

Nu e un pahar cu vin, nici unul cu suc ci este un pahar cu apa de la reteaua de apa potabila a orasului Ocna Mures. Apa care curge la robinet adica apa ce poate fi bauta. In Ocna Mures nu numai ca nu se poate bea aceasta apa dar si hainele din masinile de spalat sunt scoase mai murdare decat au fost bagate, iar cand faci dus…sa nu mai zicem. Este o alta „tura” de apa la „standarde” furnizata de compania de apa bietilor oameni din Ocna Mures. Si ei platesc aceste standarde, mereu. Sa indrazneasca sa nu o faca ca raman fara apa. Si uite asa tara neregulilor e in floare si la Ocna Mures. Chiar si site-ul Ocna Mures Online a facut o sesizare la compania de apa din Alba Iulia dar nu a fost bagat in seama.

Cat sa fie acum calitatea apei in Ocna Mures, sa zicem 60%? 40 % ? Atat ar trebui sa plateasca si omul. De ce sa platesti 100% un serviciu furnizat in proportie de 40%? Atunci poate s-ar auto sesiza. In contract orice companie se angajeaza sa furnizeze un serviciu de

calitate contra cost. Mai exista SANEPID , DSP acestia ce fac? Pe ce iau banii.? S-au facut nenumarate sesizari de catre oameni din Ocna Mures, am scris la nesfarsit pe site despre aceasta problema si nimic. Ca neregula e cat orasul Ocna Mures de mare!

Oamenii se plang ca din putinul care au platesc un serviciu care lasa de dorit. Daca nu sunt multumiti raman fara apa. Se pare ca pe aceasta mizeaza firma care face ce vrea. Asteptam o reactie oficiala, daca nu sper ca cine trebuie sa ia masuri.

OMO

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *