Suntem şi pe:

Articolele zilei

SILVIU VINTELER – noul presedinte al organizatiei PDL Ocna Mures

Publicat

- 422 vizualizări

Reunita in sedinta statutara, conducerea PDL Ocna Mures a decis in unanimitate de voturi alegerea in functia de presedinte al organizatiei a domnului Silviu Vinteler, actualul primar al comunei Noslac. Cu acelasi prilej, beneficiind de acelasi suport, domnul Vasile Bugnar a revenit in conducerea organizatiei locale.

Sedinta a fost prezidata de prim – vicepresedintele PDL Alba si presedinte al Consiliului Judetean, domnul Ioan Dumitrel. Din partea conducerii organizatiei judetene a PDL au mai participat domnul Sorin Bumb, vicepresedinte si domnul Nicolaie Moldovan, prim-vicepresedinte al organizatiei Alba Iulia.

Din considerente profesionale, fostul presedinte al PDL Ocna Mures, domnul doctor Igor Cojocaru, caruia intreaga

asistenta i-a apreciat activitatea politica si cea medicala depusa in folosul acestei comunitati a renuntat la functia politica detinuta  in organizatia locala. Domnia sa va ramane alaturi de noua conducere PDL si de programul politico-administrativ al acesteia pentru alegerile locale din 2012.

 

Publicitate

« Sprijinul colegilor din echipa PDL Ocna Mures ma onoreaza si ma responsabilizeaza pentru castigarea alegerilor locale. Este momentul ca Ocna Mures sa devina un oras iubit de locuitorii sai, deschis cu adevarat unor investitii generatoare de locuri de munca cu o administratie locala capabila sa lucreze in folosul celor care locuiesc aici si nu doar sa declare acest lucru. De asemenea, consider ca posibilitatea de a candida la Primaria orasului Ocna Mures reprezinta pentru mine o provocare si totodata o onoare pentru ca stiu ca orasul trebuie sa-si recastige demnitatea iar locutorii orasului sa-si recapete mandria apartenentei la aceasta comunitate», a declarat noul presedinte al PDL Ocna Mures, candidatul pentru functia de primar, dl. Silviu VINTELER.

 

Biroul de Presa al PDL Ocna Mures

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *