Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Update: Un barbat din Ocna Mures s-a spanzurat

Publicat

- 419 vizualizări

Ieri dupa amiaza un barbat de 41 ani s-a spanzurat in curtea socrului sau de pe strada Cuza Voda din Ocna Mures. Vecinii spun ca barbatul a curatat pomii si undeva in jurul orei 18 a disparut si dupa scurt timp socrul sau in varsta de 93 de ani l-a gasit spanzurat in magazia sa. Era insurat si avea doi copii. Cunoscutii spun ca de vreo luna omul tot ameninta ca se va sinucide. Inca nu se cunosc motivele pentru care a recurs la acest gest.

UPDATE  14:26 Comunicat IPJ Alba: „La data de 15.03.2012 ora 18,19, Politia oraşului Ocna-Mureş a fost sesizată cu privire la faptul că în anexa unei locuinţe din Ocna Mureş a fost găsită o persoană spânzurată.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că de grinda acoperişului unei magazii era spânzurat cadavrul lui G.A., de 41 de ani, din Ocna Mureş.
La examinarea sumară a cadavrului, nu au fost identificate urme de violenţă, acesta fiind depus la morga fostului Spital Orăşenesc Ocna-Mureş unde medicul legist urmează să efectueze necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.
Cercetările sunt continuate”

 

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *