Suntem şi pe:

Articolele zilei

Exemple de stilizări elegante pentru întâlniri de afaceri

Publicat

- 43 vizualizări

În timpul unei întâlniri de afaceri, fiecare femeie dorește cu siguranță să se prezinte într-un mod cât mai favorabil. De aceea, merită să înveți puțin mai multe despre compunerea ținutelor business și să te familiarizezi cu cele mai bune exemple ale acestora.

Costumul

Printre cele mai bune exemple de stilizări elegante pentru întâlnirile de afaceri se poate menționa în primul rând o ținută cu costum de damă, care va fi perfectă în acest caz. Un set cu pantaloni și jachetă este un must-have în garderoba oricărei femei de afaceri. În această situație, cea mai bună alegere este un costum în culori universale, precum negru sau bleumarin. Totuși, poți alege cu succes și un costum în carouri cu adăugarea unei cămăși albe elegante.

Costum cu fustă

O altă ținută fantastică care poate fi purtată la o întâlnire de afaceri este un costum clasic cu fustă. Acest tip de ținută se caracterizează printr-un nivel excepțional de înalt de eleganță, motiv pentru care cu siguranță se va dovedi ideală în cadrul unei întâlniri de afaceri. Merită să alegi un costum în culori discrete, precum și să alegi pantofii potriviți pentru acesta. Cel mai bine vor funcționa tocurile înalte, dar poți alege și pantofi de damă sub formă de botine. Potrivirea încălțămintei ideale va face ca întregul stil să arate foarte elegant, iar elementele sale individuale se vor potrivi perfect între ele.

O rochie neagră

O idee foarte bună de a compune o ținută pentru o întâlnire importantă la serviciu este și să alegi o rochiță clasică neagră, care arată foarte elegant în diverse variante. Little Black Dress este o rochie care ajunge de obicei până la genunchi. Cu siguranță va arăta fantastic în combinație cu niște pantofi selectați corespunzător, de exemplu tocuri înalte clasice sau botine. O gamă largă de diverse tipuri de încălțăminte este disponibilă pe site, care poate fi găsită aici: https://deezee.eu/ro/pantofi-cu-toc-patrat

Fustă creion

O fustă creion este un alt element de styling perfect potrivit pentru diferite tipuri de întâlniri de afaceri, așa că ar trebui să te gândești la asta atunci când alegi articole vestimentare individuale. Cea mai bună alegere în acest caz va fi o fustă creion neagră clasică. O poți asorta cu o bluză elegantă sau o cămașă formală albă sau altă culoare discretă. De asemenea, merită să adaugi pantofi arătoși la întreaga ținută, de exemplu pantofi înalți cu tocul gros.

Rochie

Rochiile în diferite modele vor fi perfecte și pentru o întâlnire de afaceri. În prezent, rochiile cu buline sunt un hit în modă, care vor arăta perfect în timpul ocaziilor formale, precum întâlnirile la serviciu. Merită să alegi o rochie care va arăta foarte elegantă și nu va atrage privirile. Este bine să o asortezi cu diverse accesorii care o vor face să arate și mai bine. Printre acestea poți alege, de exemplu, o geantă clasică, precum și bijuterii decorative. Ele vor completa, fără îndoială, întregul stil.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Top articole ultimele 30 zile