Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Uleiul pentru angrenaje: soluția prin care afacerea ta merge ca „unsă“!

Publicat

- 48 vizualizări

Atunci când ai o afacere, știi că există multe detalii de care trebuie să ții cont pentru a te asigura că totul merge perfect, conform planului, altminteri riști să întâmpini întârzieri din ce în ce mai mari, care pot duce chiar și la pierderi financiare semnificative! Astfel, cu siguranță, și tu, ți-ai dat seama că angrenajele industriale trebuie să beneficieze de atenție sporită și de cea mai bună îngrijire, astfel încât afacerea să nu aibă de suferit mai târziu. De aceea, din articolul următor vei descoperi de ce uleiul pentru angrenaje este necesar pentru ca afacerea să meargă perfect!

Angrenaje care funcționează perfect – cheia succesului într-un business de anvergură

Cerințele operaționale și tehnice ale afacerii sunt îndeplinite eficient și la timp atunci când utilizezi un ulei care este special conceput pentru întreținerea angrenajelor. Cu alte cuvinte, nu numai că previi eventualele defecțiuni care pot apărea des, dar în același timp vei prelungi durata de viață a utilajelor, și chiar vei spori eficiența lor! Toate aceste beneficii apar odată cu utilizarea tipului de ulei potrivit!

Pentru a găsi soluția potrivită pentru utilajele afacerii tale, indiferent de industrie, poți să alegi ulei pentru angrenaje din gama variată oferită de mlsdistribution.ro. Astfel, în funcție de tipul de utilaje de care dispui, poți opta pentru ulei mineral ori pentru ulei sintetic. Ambele variante oferă o performanță crescută pentru angrenajele industriale de diferite tipuri: cele aflate în circuit închis, cele supuse unor condiții grele de lucru, turbinele eoliene și alte aplicații care sunt greu accesibile.

În funcție de tipul de ulei selectat, acesta poate oferi avantaje de mare importanță, precum:

  • durată mai mare de viață;
  • cost redus de întreținere;
  • protecție sporită la presiune extremă;
  • îmbunătățire a eficienței sistemului;
  • protecție sporită contra coroziunii și uzurii;
  • rezistență ridicată la fenomenul de micro pitting;
  • stabilitate termică ridicată la oxidare;
  • separare eficientă a apei din sistem;
  • bune sarcini anti-frecare.

În condiții de presiune maximă și de temperatură ridicată, uleiul pentru angrenaje este special conceput pentru a susține buna funcționare a angrenajului. Chiar și la o mașină, una din cel mai des întâlnite probleme este cea legată de uleiul de motor, de aceea, pentru un angrenaj industrial, se recomandă utilizarea unui ulei pentru angrenaje, care sporește performanțele și durata de viață a utilajului.

Vei observa destul de rapid schimbările pozitive și îți vei da seama că, odată cu trecerea timpului, economisești o sumă de bani deloc de neglijat datorită uleiului special ales! Altminteri, dacă utilajul cedează la condițiile grele de exploatare, există riscul de a cheltui o sumă mare de bani, deoarece utilajul va trebui înlocuit cu altul nou! Din fericire, ai la dispoziție o soluție eficientă pentru a scăpa de griji și pentru a economisi bani, timp și energie.

În concluzie, pentru ca o afacere să aibă succes, este nevoie să ai echipamentul necesar pentru a duce la bun sfârșit toate activitățile și operațiunile. De aceea, nu uita să ai grijă de angrenajele care au cea mai dificilă muncă, aceea de a rezista la condițiile extreme de lucru. Având uleiul potrivit pentru angrenaje, utilajele vor funcționa în stare corespunzătoare și te vei putea baza pe ele în cele mai presante momente!

Sursă foto: Shutterstock.com

Citește mai departe