Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

4 Articole vestimentare pe care bărbații NU ar trebui să le poarte

Publicat

- 258 vizualizări

Bărbații, în încercarea lor de a-și etala stilul și bunul gust, greșesc adeseori prin exagerări, combinații nepotrivite, tendințe învechite sau alegeri greșite în raport cu statura lor. Nefiind puși la punct în totalitate cu ceea ce este corect în materie de modă, preiau exemple negative din mediul exterior, poartă articole vestimentare care nu-i reprezintă, nu acordă importanță aspectului lor fizic sau ascultă indicații total inadecvate. În orice caz, sunt anumite greșeli care nu vor lăsa o impresie plăcută în fața oamenilor și cu siguranță nimeni nu vrea să-și creeze o imagine respingătoare, care-l dezavantajează.

Iată așadar, care sunt articolele vestimentare pe care nu ar trebui să le mai porți dacă îți dorești să fii un bărbat elegant și stilat

  1. Haine largi

O ținută bine aleasă trebuie să se potrivească formei corpului tău și să-l pună în valoare în cel mai armonios mod. Dacă optezi pentru haine mult prea largi, acestea te vor face să pari neglijent și neprofesionist. Atâta timp cât acorzi atenție articolelor vestimentare pe care le porți, vei transmite și respect față de oamenii cu care interacționezi zilnic. Așa că, trebuie să ai în vedere ca ținutele tale să fie alese conform mărimii pe care o porți și să le ajustezi de fiecare dată pe cele nepotrivite.

  1. Blugi skinny

Blugii strâmți, care îți evidențiază coapsele și gambele cu siguranță nu oferă un aspect foarte atractiv. Acest model de blugi nu-ți va pune în valoarea masculinitatea și va face ca picioarele tale să arate mai scurte. Dacă nu ești slab, nu vei face altceva decât să-ți evidențiezi surplusul de grăsime la care trebuie să renunți. Cine vrea să vadă asta, nu-i așa? Pe de altă parte, nici bărbații slabi n-ar trebui să opteze pentru blugii skinny, deoarece vor arăta la fel de neatrăgător. Cei de la Gama.ro oferă o varietate de tipuri de pantaloni pentru bărbați cu ajutorul cărora poți crea ținutele stilate pe care ți le dorești. Important este să optezi pentru haine care creează un look armonios, plăcut, fără exagerări.

  1. Pulovere cu decolteu în V

Dacă ai în gardeorba ta un pulover în V, atunci ar trebui să renunți în a-l mai purta. Odată ce bărbații aleg să își pun în evidență mult prea mult decolteul, vor obține un rezultat estetic final destul de neplăcut. În schimb poți opta pentru cămăși cu o despicătură naturală, nu foarte exagerată, în formă de V. Dacă lași să se vadă prea mult, nu vei transmite stilul și bunul gust pe care ți le dorești.

  1. Logo-uri mari pe îmbrăcăminte

Logo-ul poate fi o strategie minunată pentru marile branduri care își doresc să se promoveze, însă nu e nevoie ca tu să-ți faci apariția cu ele pe haine, într-un mod foarte evident. În această situație nu vei da dovadă de foarte mult bun gust, și poate contrar anumitor așteptări, nu reprezintă metoda ideală de impunere și afirmare. Etichetele nu echivalează cu ceea ce ești ca persoană și cu competențele tale. Totodată evită combinația de logo-uri. Aceasta va crea o impresie pe care cu siguranță nu ți-o dorești, cea de superficialitate. 

În concluzie, dacă vrei să fii perceput ca un bărbat stilat renunță la anumite articole vestimentare care vor face imposibil acest lucru. Hainele largi, blugii strâmți, logourile de dimensiuni mari și puloverele în V sunt cele esențiale pe care ar trebui să le excluzi din garderoba ta. 

Sursa: pexels.com.

Citește mai departe