Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Cabinele de duș din sticlă – Funcționalitate și design minimalist pentru o baie de revistă

Publicat

- 217 vizualizări

Nimic nu e mai reconfortant decât imaginea unei căzi imense în care să te reculegi după o zi aglomerată. Din nefericire, nu toată lumea își permite un spațiu suficient care să satisfacă astfel de capricii. Cele mai multe băi din apartamentele standard sunt limitate la 5 mp. Dimensiunile reduse la care ne obligă să ne adaptăm băile moderne sunt principalul motiv pentru care o cabină de duș este soluția salvatoare. Chiar dacă nu oferă gradul de confort maxim pe care îl implică o cadă, pe piață există o gamă variată de cabine de duș din care poți alege.  

Ce avantaje asigură cabină de duș cu sticlă securizată?

De asemenea, cabinele de duș pot îmbina armonios funcționalitatea cu estetica. De aceea este important să fii atent înainte să achiziționezi o cabină de duș. O idee inspirată sunt cabinele de duș din sticlă. Vezi aici

Folosirea frecventă a cabinei de duș accelerează uzura, alăturide expunerea continuă la umiditate și căldură. În consecință, calitatea materialelor care alcătuiesc cabina de duș trebuie să fie de calitate premium. 

  • Metoda de realizare a sticlei 

Procesul prin care se obține sticla securizată influențează durata de viață a produsului finit. Sticla securizată face față temperaturilor ridicate, tensiunilor mecanice, șocurilor, etc. Așadar, sticla are șanse minime să se spargă. Eventualele incidente de această natură, implică fragmentarea sticlei în bucăți mici care nu reprezintă un risc pentru integritatea fizică. 

  • Nivelul mare de luminozitate 

Acesta este al doilea motiv pentru care persoanele preferă cabinele de duș cu panouri din sticlă. Mulțumită acestui material, baia va fi mai luminoasă și totodată va crea senzația unui spațiu mai mare. 

  • Design modern și minimalist 

Panourile din sticlă schimbă atmosfera întregului spațiu și preschimbă un simplu spațiu sanitar într-un refugiu de relaxare, amenajat cu stil și bun gust. 

Sugestii pentru alegerea cabinei de duș ideale pentru orice baie 

Cea mai întâlnită variantă în majoritatea apartamentelor este cabina de duș pe colț.

Acestea prezintă de regulă o parte rotunjită pentru a corespunde colțului unde urmează a fi amplasată. Este opțiunea indicată pentru economisirea spațiului pentru băile mai puțin încăpătoare. 

O altă sugestie la modă este cabina de duș care are linii drepte simple. Această categorie are avantajul de a se integra armonios în orice tip de decor. 

Cabina de duș cu hidromasaj întruchipează visul multora care preferă sesiuni de spa la ei acasă.  

Dacă îți dorești unul dintre aceste modele de cabine de duș pentru baia ta, ofertele de pe sensodays.ro îți stau la dispoziție. Poți opta pentru cabine de duș din materiale elegante, elegante și cu paravane rezistente la umiditate, uzură sau utilizări repetate.

Cabina de duș ne permite să facem dușuri rapide și ușor, fără să împrăștie apă pe pardoseală și pereți.

Acestea cabine de duș sunt mult mai indicate persoanelor în vârstă, deoarece se află la nivelul solului unde nu există riscul ca acestea să se împiedice. Cu siguranță aceasta este alegerea optimă dacă preferăm o investiție pe viață pentru baia noastră, deoarece cada, în ciuda confortului pe care îl implică, ocupă mult spațiu și nu este adecvată persoanelor cu mobilitate redusă.  

Sursa foto: pixabay.com

Citește mai departe