Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Anunț finalizare proiect „Granturi pentru capital de lucru” –SC SALINAE SRL

Publicat

- 158 vizualizări

S.C. SALINAE  S.R.L. anunță finalizarea proiectului cu titlul „Grant capital de lucru pentru S.C. SALINAE  S.R.L.”, proiect nr. RUE 15459, înscris în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru”, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului României nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările și modificările ulterioare.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 26.07.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societății SALINAE S.R.L pentru depășirea dificultăților de operare în condițiile de piață profund afectate de pandemia de Covid – 19. Sprijinul financiar public va susține compania în acoperirea plăților necesare funcționării sale și respectarea termenelor contractuale de prestare de servicii către clienții săi, fără a afecta lanțul valoric de desfășurare a activității.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni;

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 70,043.46 lei(valoarea totala) din care: 60,907.35 lei grant si 9,136.11lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

S.C.  SALINAE S.R.L.

Persoană de contact: Vasilca Doina Carmen

email: vasilca_vasile@yahoo.com,telefon: 0744958335.

Citește mai departe