Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Cum te asiguri că ai o baie potrivită pentru noua ta casă

Publicat

- 95 vizualizări

Baia este o încăpere esențială pentru orice locuință. Dacă te pregătești să te muți într-o casă nouă sau ești pe cale să îți finisezi apartamentul, nu uita că baia trebuie sa primească o atenție deosebită din partea ta. Pe lângă rolul pe care îl joacă în viața de zi cu zi, baia este o încăpere specială și prin prisma diversității instalațiilor care sunt necesare pentru buna ei funcționare. 

Dintre toate încăperile unei locuințe, în baie își găsesc locul cele mai multe instalații și aparate care ar putea crea probleme, dacă nu sunt montate corespunzător. Pentru a evita astfel de probleme, ai nevoie să știi care sunt aspectele pe care trebuie să pui accentul, atunci când construiești sau finisezi baia. Află din acest articol cele două repere foarte importante, pentru obținerea unei băi solide și longevive. 

Baia ideală este posibilă doar cu un instalator priceput

Foarte importante, pentru orice casă și, mai ales, pentru orice baie, sunt materialele utilizate. Este necesar să apelezi la soluții de calitate, adaptate specificului băii tale. Pentru a le alege pe cele mai bune, o idee excelentă este să te sfătuiești cu un instalator. Știm, însă, că a alege un instalator nu este deloc o misiune ușoară.

Cu toate acestea, este necesar să găsești exact persoana potrivită, care să îți înțeleagă nevoile și să îți facă cele mai bune recomandări, în funcție de ele. Instalatorul te poate ajuta să alegi piesele necesare pentru finalizarea băii și tot el le montează. Așadar, ai nevoie să găsești un om care să știe ce îți trebuie, dar și cum se asamblează o baie cu adevărat performantă. 

Pentru a identifica această persoană, informează-te cu privire la reperele pe care trebuie să le ai în vedere, pe parcursul căutărilor tale. Astfel, alegerea unui instalator va de veni una mai ușoară și cu șanse foarte mari de rezultate pozitive. 

Investește în echipamente de calitate

Scurgerile de apă, presiunea insuficientă, dușul inconfortabil sau umiditatea prea ridicată sunt probleme comune pentru o baie. Dacă unele țin de priceperea instalatorului, cele mai multe sunt provocate de calitatea echipamentelor și materialelor utilizate. Pentru a te putea bucura de un confort ridicat și de cele mai bune condiții, cea mai bună decizie pe care ai putea-o lua este aceea de a prioritiza calitatea elementelor utilizate în baia ta. 

Dușul este spațiul în care te speli și te poți relaxa, după o zi grea de muncă. Rigola dușului este foarte importantă, deoarece prin acest dispozitiv curge apa. Ai nevoie de un jet puternic și de o rigolă adaptabilă, cu un design plăcut. Verifică oferta de rigole duș de la Shop-einstal și alege-o pe cea potrivită pentru baia ta. 

Trebuie să te asiguri că alegi și un perete bun pentru dușul tău, care să îți asigure intimitatea și securitatea. De asemenea, ai nevoie de o chiuvetă și un closet de calitate, care să se păstreze solide pentru cât mai mulți ani. Investește înțelept și pune-ți baia la punct, în așa fel încât să te poți bucura de cele mai bune condiții pentru o perioadă cât mai îndelungată! 

Sursa foto: Pixabay.com

Citește mai departe