Suntem şi pe:

Articolele zilei

Află de ce tip de corp de iluminat industrial ai nevoie în funcție de locul în care trebuie amplasat!

Publicat

- 48 vizualizări

Atunci când vine vorba de iluminarea spațiilor industriale trebuie să ții cont de anumite aspecte în ceea ce privește alegerea corpurilor de iluminat potrivite. Pentru asta, nu trebuie să ai foarte multe cunoștințe în domeniu, ci doar să faci puțin research și să te gândești bine înainte pentru ce anume ai mai exact nevoie.

Aici e vorba despre mărimea spațiului în care dorești să le amplasezi, înălțimea acestuia și activitatea care este practicată în încăperea respectivă. Urmărește acest articol în continuare și vezi ce fel de corp de iluminat ar fi indicat să alegi în funcție de locul unde îl vei instala.

Iată cum să alegi corect un corp de iluminat în funcție de locul unde îl amplasezi

1.     În hale

În ceea ce privește halele industriale trebuie să alegi varianta potrivită în funcție de tipul acesteia. Spre exemplu, dacă este vorba de o hală de producție, vei avea nevoie de un corp led de iluminat puternic și rezistent la praf și alte particule, pentru a nu se deteriora prea repede. De asemenea, aici, lumina puternică este un factor important pentru a crește vizibilitatea, randamentul și siguranța angajaților. Pe site-ul celor de la Ledel.ro vei găsi o gamă largă de lămpi pentru luminat industrial de unde o poți alege pe cea potrivită nevoilor tale.

2.     În parcări

În cazul parcărilor, sunt potrivite proiectoarele profesionale care conferă lumină suficientă și mobilitate, pentru că poate fi îndreptat către orice direcție. De asemenea, având în vedere faptul că aici nu e nevoie de o lumină cu intensitate la fel de mare precum cea pentru o hală, se poate opta pentru lampa industrială led cu senzor, care ajută, totodată, la economia de energie electrică. Dacă vrei să afli mai multe detalii, vezi topul corpurilor de iluminat industrial aici.

3.     În stații de metrou sau gări

Având în vedere că aici circulă zilnic sute de mii de oameni, majoritatea grăbindu-se să ajungă în diferite locuri, aici nu este indicat un corp de iluminat cu senzor, pentru că este nevoie de o intensitate mult mai mare de iluminat și nici nu s-ar economisi energie electrică deloc. Este important ca oamenii să aibă parte de o lumină puternică și cu o durată de viață extinsă, pentru a nu fi puși în pericol la urcarea sau coborârea din tren.

 Așadar, dacă ești în căutarea unui astfel de corp de iluminat pentru afacerea ta sau compania la care lucrezi, ai în vedere sfaturile menționate anterior și nu vei da greș! Documentează-te bine înainte de a face o achiziție pentru ca aceasta să merite și să dureze pe termen lung.

Poți consulta și alte surse, în cazul în care simți nevoia că îți trebuie mai multe informații și gândește-te bine la alegerea pe care o vei face! Nu alege neapărat un produs mai ieftin, pentru că în cele mai multe dintre cazuri acestea nu se ridică așteptărilor și citește întotdeauna cu atenție specificațiile!

Sursă foto: Shutterstock.com.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Top articole ultimele 30 zile