Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Accident rutier la Fărău

Publicat

- 3.991 vizualizări

În acestă seară în jurul orei 18.30 în Fărău a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, o persoană a rămas încarcerată, nu se știe încă starea sa. De asemenea în urma impactului unul din autoturisme a lovit și rupt un stâlp de electricitate.

UPDATE: 19.50: Potrivit IPJ alba, un bărbat de 52 de ani, din comuna Fărău, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107 G, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr, de 18 ani, tot din Fărău.

În urma accidentului rutier conducătorul primului autoturism a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital, iar alte două persoane au primit îngrijiri la fața locului.

UPDATE 19.40: Detașamentul de pompieri Aiud a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier, în localitatea Fărău.

La momentul ajungerii forțelor de intervenție la locul solicitării, 3 victime rezultate din autoturismele implicate au necesitat îngrijiri medicale.

Una din cele trei victime era încarcercerată, conștientă, cooperantă, celelalte două persoane au ieșit singure din mașină, au transmis reprezentații ISU Alba.

Victima a fost extrasă din autoturism de către pompierii militari și a fost transportată la spital de către echipajul medical.

Citește mai departe