Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Altă avarie, altă zi fără apă.

Publicat

- 570 vizualizări

Cei de la APA CTTA au emis un nou comunicat legat de o nouă avarie petrecută astăzi, 19 octombrie 2021.

Din cauza unei avarii la conducta magistrala de alimentare cu apa potabila DN 1200 ( Fir II), produsa in zona Fabricii de Lapte (Oiejdea), SC APA CTTA SA ALBA anunta consumatorii ca, in data de 20.10.2021 , incepand cu ora 06:00, se va intrerupe furnizarea apei potabile in urmatoarele localitati: Santimbru sat (presiune scazuta), com Cricau, com Ighiu, Mesentea, Benic, Galda de Jos ( presiune scazuta), com Miraslau, com.Radesti, Garbova, com. Mihalt, com Bucerdea Granoasa, com. Craciunelu de Jos, com Sincel, com. Sona, com Valea Lunga, com. Unirea, Noslac, orasul Ocna Mures.

Din cauza lucrarilor deosebit de complexe estimam durata intreruperii la cca. 20 de ore, fapt care ar putea afecta si rezervele de apa existente in rezervoarele altor localitati.

La reluarea furnizarii pot aparea local depasiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiti sa procedam la purjarea apei (spalari locale), pana la incadrarea acesteia in parametrii de calitate, situatie in care rugam clientii, sa foloseasca apa numai in scop menajer.

Astfel, eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Citește mai departe