Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Miercuri 15 septembrie, pe mai multe străzi din Ocna Mureș se va sista temporar furnizarea gazelor naturale din cauza unor lucrări

Publicat

- 1.158 vizualizări

Pentru cuplarea unor conducte noi la sistemul de distribuție a gazelor naturale, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaz miercuri, 15 septembrie, începând cu ora 09:00 pe străzile 1 Mai, Brazilor, Steluței și Nicolae Iorga din orașul Ocna Mureș.

Reluarea alimentării cu gaze naturale se va efectua treptat, începând cel mai probabil cu ora 14:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Aceste lucrări fac parte dintr-un proiect de investiții ale companiei prin care vor fi modernizați peste 900m de conducte și branșamente de gaz, în valoare de circa 250 mii lei. Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Citește mai departe