Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Avarie la conducta de apă în zona Teiuș. Orașul Ocna Mureș poate rămâne fără apă în următoarele 40 ore

Publicat

- 2.387 vizualizări

În urmă cu puțin timp, reprezentanții APA CTTA Alba au anunțat sistarea furnizării de apă potabilă din cauza unei avarii la magistrală din cauza lucrărilor la Autostrada Sebeș-Turda. Lucrările de reparație se estimează că vor dura până la 40 ore. Ocna Mureș are bazinele pline dar având în vedere consumul ridicat în această perioadă ne putem aștepta la câteva ore fără apă la nivelul întregului oraș.

Comunicat:

Din cauza unei avarii provocate de constructorul lucrărilor la autostrada Sebeș-Turda (în zona orașului Teiuș), SC APA CTTA SA ALBA anunță consumatorii că, azi 08.07.2021, începând cu ora 11.00, se intrerupe furnizarea apei potabile în următoarele localități: Teiuș, Stremț, Geoagiu, Geomal, Beldiu, Garbova de Jos, com. Rădești, Miraslău, Decea, com Unirea, Noșlac, orașul Ocna Mureș.
Posibil să fie afectate și localitățile Bagau, Lopadea Noua, Hopârta.

Din cauza lucrărilor deosebit de complexe, estimăm durata întreruperii la cca. 40 de ore, fapt care ar putea afecta și rezervele de apă existente în rezervoarele altor localități.

La reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiti să procedăm la purjarea apei (spălări locale), până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clienții, să folosească apa numai in scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului operatorului la numarul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Citește mai departe