Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Se apropie ziua de naștere a prietenilor tăi? Iată de ce s-ar bucura iubitorii de streetwear!

Publicat

- 311 vizualizări

Probabil aștepți cu nerăbdare ziua de naștere a prietenilor tăi și vrei să le cumperi cele mai superbe cadouri. Pentru început este foarte important să știi ce tip de personalitate au prietenii tăi, care sunt stilurile și gusturile lor. Nu poți lua cadouri uzuale pe care le cumpără toată lumea din lipsă de inspirație. 

Dar ce se întâmplă dacă prietenii tăi sunt iubitori de streetwear? Atunci ești câștigat, pentru că știi din start care este stilul și preferințele lor. Dacă nu ești adeptul stilului streetwear, atunci este imperios necesar să faci o documentare despre acest stil înainte să începi sesiunea de cumpărături. Iată câteva sfaturi care te vor îndruma către alegerea cadourilor perfecte pentru prietenii tăi.

Ce cadou să oferi unui iubitor de streetwear?

  1. O carte despre modă

Dacă prietenii tăi sunt și iubitori de lectură, atunci ajută-i să-și dezvolte cultura generală oferindu-le o carte despre istoria modei. Iubitorii de moda vor aprecia un astfel de cadou. 

  1. Haine specifice stilului streetwear

Este recomandat să te documentezi foarte bine dacă vrei să oferi drept cadou o piesă vestimentară din stilul urban. Dacă ajungi să comiți o greșeală vestimentară, atunci s-ar putea ca prietenii tăi să nu poarte hainele pe care le cumperi. Există câteva piese despre care trebuie să citești înainte să mergi la cumpărături: 

  • Hanorace sau hoodie-uri specifice stilului streetwear;
  • Șosete până la glezne;
  • Șepci;
  • Sneakersi;
  • Curele colorate sau cu modele.

  3. Echipament de sport

Se știe că majoritatea iubitorilor de streetwear sunt adepții sportului și a tot ce înseamnă activități fizice. Poți să contribui la această pasiune oferindu-le accesorii sportive specifice. Dacă prietenilor tăi le place să meargă cu bicicleta, poți să cumperi mănuși specifice fără degete sau o sticlă de sport pentru apă. 

Surprinde-i cu ceva diferit, cumpără-le ceva nou, ceva ce nu au până acum. De exemplu, dacă prietenii tăi merg cu bicicleta sau cu rolelele, atunci poți să le cumperi un skateboard. Dacă nu știi de unde să începi, atunci aruncă un ochi la skateboard-urile complete oferite de Boarders.ro și alege cea mai bună variantă pentru prietenii tăi. 

4. Personalizează o cană

Mulți consideră că dacă ajungi să oferi o cană drept cadou înseamnă că suferi de lipsă de inspirație. În unele cazuri este adevărat, dar depinde din ce unghi privești lucrurile. Contează foarte mult și cu ce personalizezi, să nu adaugi citate clasice sau fotografii uzuale. 

Acest tip de cadou este personal, pentru că nu se mai poate cumpăra din niciun alt magazin. Poți să personalizezi cana cu motto-ul preferat al prietenilor tăi sau versuri dintr-o melodie. În plus, poți să pui o poză specială cu voi, un simbol reprezentativ stilului streetwear sau glume pe care doar voi le știți. Indiferent ce variantă alegi, va fi unul special pentru că este personal. 

Stilul streetwear nu este greu de înțeles. Cu o mică documentare și efort o să reușești să-i faci pe prietenii tău să se simtă cei mai speciali. Este recomandat să începi sesiunea de cumpărături din timp, pentru a te asigura că ai ales cele mai potrivite variante.  

Sursa foto: Freepik.com

Citește mai departe