Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Se fac angajări de Muncitori Necalificați la Modulo, Turda

Publicat

- 2.082 vizualizări

Societatea Modulo cu o experiență de peste 10 ani în producția prefabricatelor decorative din ciment și ipsos angajează.

Oferim: Salariu minim brut 3.000 lei – beneficiem de facilitățile fiscale din domeniul construcțiilor – taxe salariale reduse adică 2.350 lei garantat în mână !!!

•             Bonus de producție de maxim 800 lei brut (adică 630 lei în mână)

•             Ore suplimentare plătite 175% (781 lei net pentru 32 ore)

•             Tichete de masă în valoare de 20 lei/zi, adică 400-420 lei/lună

•             Spor de weekend 40%

•             Spor de noapte 25%

•             Asigurarea transportului la/de la locul de muncă

•             Tichete cadou pentru diferite ocazii (Paște 150 lei, Crăciun 450 lei)

•             Cadouri pentru copiii angajaților cu diverse ocazii

Dacă ești interesat, sună la numărul de telefon 0752 194399 sau trimite un CV pe email la resurse.umane@modulo.fr sau dacă treceți prin Turda, puteți completa un formular la poarta fabricii din str. 22 Decembrie 1989, nr. 29, Turda (fosta strada Armata Rosie).

MODULO concepe soluții pentru placare cu piatră decorativă, destinate posesorilor de case, din anul 1984. Modulo este lider pe piața sa și este cel mai mare producător de placare cu piatră din Europa.

Grupul MODULO a fost achiziționat de Owens Corning/Cultured stone în anul 2006. În 2016, s-a transformat într-o afacere de familie. Familia actuală deține Grupul Modulo din anul 1998. Încă de la începuturile sale, Modulo a fost în căutare de tehnologii noi pentru a integra frumusețea pietrei în decorul caselor în mod accesibil și ușor.

MODULO a fost primul care a introdus în Europa conceptul de placare cu piatră cu un kit de instalare care include toate componentele necesare, astfel încât piatra să fie instalată cu ușurință pe pereții interiori sau exteriori fără ajutorul unui instalator profesionist sau zidar. Acest concept de instalare reprezintă acum standardul pe piața furnirurilor de piatră din întreaga lume. Autenticitatea și calitatea produselor Modulo diferențiază Modulo de ceilalți producători și au contribuit la reputația și succesul său.

Citește mai departe