Suntem şi pe:
Clinica Sante

Evenimente

Proiectul educațional ,,ICOANA DIN SUFLETUL MEU,, ediția a III-a, Ocna Mureș

Publicat

- 766 vizualizări

În perioada 13-14 mai 2021 s-a desfășurat la Casa de Cultură ,,Ion Sângerean,, proiectul educațional ,,Icoana din sufletul meu,, – ajuns la ediția cu numărul trei – având ca scop stimularea imaginației și a creativității copiilor prin intermediul artelor plastice, a picturilor și a desenelor, promovarea valorilor educative și a schimbului de experiență între copiii participanți precum și valorificarea aptitudinilor și a capacităților creative.
Pe parcursul celor două zile de proiect, copiii au realizat picturi pe sticlă, porțelan sau carton sub atenta îndrumare a educatorilor și a personalului didactic, iar la finalul celei de a doua zi, toate creațiile copiilor au fost expuse la Casa de Cultură ,,Ion Sângerean,, din localitate.
Proiectul s-a desfășurat în parteneriat cu Primăria orașului Ocna Mureș, Casa de Cultură ,,Ion Sângerean,, Așezământul social ”Sf. Ciprian”, Școala Gimnazială ,,Lucian Blaga,, (Grădinița nr. 6), Școala Gimnazială ”Avram Iancu” – Unirea, Clubul copiilor Aiud și Liceul teoretic ”Petru Maior” Ocna Mureș.
Având în vedere implicarea totală, seriozitatea și creativitatea de care au dat dovadă pe parcursul celor doua zile, copiii au primit diplome, poșetuțe confecționate din hârtie reciclată, iar creațiile proprii au fost luate acasă de către copii spre a se bucura și părinții de truda odraslelor lor!

Citește mai departe