Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Doctorul Androne Emil s-a stins din viață. Mesajul emoționant lăsat în urmă cu câteva zile

Publicat

- 4.806 vizualizări

În Săptămâna Mare o veste tristă s-a abătut asupra orașului Ocna Mureș: vestitul doctor Androne Emil s-a stins din viață după câteva săptămâni de luptă cu o boală, fiind internat în ultimele zile la Târgu Mureș unde a și decedat.

Cu peste 50 de ani de activitate în domeniul medical, doctorul Androne, cum îl știa multă lume în Ocna Mureș, a fost o perioadă directorul Spitalului Orășenesc Ocna Mureș, medic primar medicină internă și a fost considerat de colegii de breaslă un om cu o pregătire deosebită, mereu dispus să ajute și de o modestie rară.

A suferit un infarct în urmă cu doi ani însă și-a revenit și a mai profesat o perioadă.

Cadrele medicale din Ocna Mureș profund afectate la aflarea acestei vești, au ținut să transmită următorul mesaj:

Sub îndrumarea dânsului s-au format și calificat foarte multe cadre medicale (infirmiere, asistente, medici) care au învățat ce înseamnă să fii dedicat suferinței bolnavului, să empatizezi cu suferința și să oferi servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Un adevărat pionier în domeniul medicinei, nu s-a dat în lături să aplice metode terapeutice care erau folosite doar la nivel de spitale județene sau clinici universitare.

Colectivul spitalului orășenesc Ocna Mureș a primit cu durere vestea tristă și își exprimă nemărginitul regret pentru acestă pierdere. Nu vă vom uita niciodată și vă mulțumim pentru tot ce ați reprezentat pentru noi.

Om al lui Dumnezeu, a fost apreciat și în biserica pe care o frecventa, iar în ultimele zile de viață dânsul a ținut să transmită un mesaj prin intermediul bisericii tuturor ocnamureșenilor:

,,Ne-au mai fost hărăziți încă 2 ani pe care i-am călătorit cu voi, din mila Domnului….dacă Dumnezeu hotărește o încheiere, doresc să vă văd la revenire, indiferent de relațiile uneori mai puțin plăcute……doresc acest lucru și pentru Săndel, Liviu și scumpa familie Nagy Fănel, întreaga biserică baptistă și penticostală, precum și toți ceilalți credincioși din Ocna Mureș, indiferent de apartenența religioasă, pe care i-am iubit din toată inima

Dumnezeu să vă odihnească în pace, doctore Androne Emil! Drum lin printre stele! Vă mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru toată comunitatea ocnamureșană.

Citește mai departe