Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Incendiu de proporții la Ocna Mureș. Au ars cauciucuri si alte resturi inflamabile în incinta Parcului Industrial Ocna Mureș

Publicat

- 4.564 vizualizări

Peste o oră, pe vechiul teren al Uzinei de Produse Sodice Ocna Mureș, un incendiu puternic a mistuit resturi inflamabile și mai multe cauciucuri, degajând un fum negru care s-a văzut în tot orașul Ocna Mureș dar și din localitățile învecinate. Se pare că incendiul a pornit de la o activitate de curățare a unei zone din incinta Platformei Industriale.

La fața locului s-au deplasat mai multe mașini de pompieri, poliție dar și autoritățile locale pentru a investiga cauzele acestui incendiu.

Potrivit ISU Alba: ”Detașamentul de Pompieri Aiud a intervenit, luni, în jurul orei 14.00, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit in incinta unui operator economic in orașul Ocna Mureș. Incendiul se manifesta la o stiva de cauciucuri pe aprox. 100 mp fara posibilitate de propagare, cu degajari mari de fum si flacără. In sprijinul pompierilor militari au intervinit si SVSU Ocna Mureș, cu o Austpeciala de Stingere cu Apă si Spumă. Incendiul s-a manifestat pe aprox. 800 mp. Fara posibilitate de propagare.”

Citește mai departe