Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

1198 de persoane pe lista de așteptare la Centrul de Vaccinare de la Ocna Mureș

Publicat

- 1.630 vizualizări

Comitetul de coordonare a vaccinării şi STS au lansat harta interactivă a centrelor de vaccinare, pe tipuri de vaccin, astfel încât orice persoană interestă poate vedea în platforma de vaccinare ce vaccin este folosit la fiecare centru, câte locuri sunt disponibile şi câte persoane sunt pe listele de aşteptare.

Astfel pentru prima dată putem vedea la Ocna Mureș că 1198 persoane erau pe lista de așteptare astăzi, 25 martie, la ora 17.00. Locuri disponibile sunt 0 iar vaccinul utilizat la Ocna Mureș este Pfizer.

Din păcate nu avem niciun comunicat, înștiințare cu numărul de persoane vaccinate la centrul de la Ocna Mureș de la deschiderea sa la 1 martie 2021. Știm doar că la centrul de vaccinare de la sala de sport s-au înscris când au fost locuri disponibile și s-au vaccinat atât cetățeni din oraș cât și din alte localități din România.

”Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, prin prezentarea centrelor de vaccinare pe tipurile de vaccin administrate în România, Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), cu suportul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), a devansat implementarea acestei funcţionalităţi în platforma de programare. Astfel, la acest moment, a devenit activă harta centrelor pe tipuri de vaccin şi este disponibilă pe site-ul https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare”, a transmis, joi, CNCAV.

Sursa citată a precizat că harta cuprinde toate centrele de vaccinare active în platformă, tipul vaccinului administrat în acestea, numărul locurilor disponibile şi numărul persoanelor înscrise pe lista de aşteptare. Harta este interactivă şi fiecare utilizator poate filtra afişarea centrelor pe judeţe sau pe numărul locurilor disponibile. De asemenea, sunt afişate statistici privind numărul total al persoanelor înscrise pe listele de aşteptare pentru fiecare dintre cele trei vaccinuri produse de companiile farmaceutice: Pfizer/BioNTech, Moderna şi Oxford/AstraZeneca.

Citește mai departe