Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Nu știi unde să îți sărbătorești ziua de naștere? Iată TOP 3 sfaturi pe care să le urmezi ca să organizezi cea mai tare petrecere la tine acasă!

Publicat

- 941 vizualizări

Cine a spus că doar petrecerile la restaurant sau în club sunt reușite? Nu, nu trebuie să îți dai un salariu întreg pe o petrecere la restaurant de ziua ta și nu trebuie nici să renunți la ideea de a sărbători această ocazie cu mai mulți oameni. Poți oricând să organizezi o petrecere reușită chiar la tine acasă. De foarte multe ori se întâmplă ca oamenii să se simtă mult mai bine și mai confortabil într-o locuință decât îmbrăcați la patru ace într-un local de lux. Tot ce trebuie să faci este să o planifici cum trebuie, să îi lași pe ceilalți să îți vină în ajutor și să ții cont de mici detalii care fac diferența!

Iată TOP 3 lucruri de care să ții cont dacă vrei să organizezi o petrecere acasă!

  1. Decide ce tip de petrecere va fi 

O modalitate ușoară de a organiza o petrecere grozavă este să alegi o tematică. Prin crearea unei teme pentru petrecere, poți face cu ușurință decorațiunile, mâncarea, muzica și activitățile să se potrivească. Temele pot fi de la o anumită perioadă de timp, cum ar fi anii cincizeci, la culori, precum o petrecere cu dress-code roșu și negru. De asemenea, poți alege ceva personal, cum ar fi filmul tău favorit sau să alegi o activitate principală, de exemplu o petrecere de karaoke. Nu există limite. Ai grijă ca toată lumea să respecte ”regulile” petrecerii ca să păstrezi o atmosferă cât mai festivă. 

  1. Decorează

Micile decorațiuni fac diferența la o petrecere. Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să cheltuiești mulți bani pentru asta. Poți folosi lucruri pe care deja le ai în casă pentru a decora corespunzător, cum ar fi beculețele de Crăciun, șervețele cu imprimeu sau o față de masă colorată. Cu toate acestea, înainte să decorezi, ar trebui să ai grijă să muți obiectele valoroase și fragile din spațiul pentru dansat. Cu siguranță vrei să eviți să te afli în situația de a mătura cioburile prețioase la miezul nopții. Mai mult decât atât, ai grijă să închizi ușile dormitoarelor unde nu trebuie să aibă acces invitații. Ce se întâmplă cu fumatul? Poți transforma curtea într-un alt spațiu pentru petrecere doar adăugând o umbrelă pentru terasă pe care o poți lua foarte ușor de la Hornbach. 

  1. Lumina face diferența

Luminile pe care le folosești pot crea o anumită ambianță la petrecerea ta. De aceea  alegerea iluminării potrivite este foarte importantă. La intrare lumina ar trebui să fie mai puternică pentru a întâmpina oaspeții pe măsură ce sosesc. Zona principală în care vor fi invitații ar trebui să fie iluminată mai puțin pentru a crea intimitate. Locul unde se va dansa ar trebui să fie cel mai întunecat sau să folosești un glob disco.

Prin urmare, poți organiza o petrecere de succes chiar la tine acasă dacă stabilești foarte clar tematica petrecerii, locul unde o să stea invitații și dacă te folosești eficient de spațiul casei tale, precum și de obiectele pe care deja le deții ca să le transformi în decorațiuni!

Sursa foto: Pexels.com 

Citește mai departe