Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Saci cu porumb furati transportati cu…taxiul

Publicat

- 333 vizualizări

La data de  14.11.2011,la ora 16.30, patrula de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Ocna Mureş, aflată în executarea serviciului de patrulare, supraveghere şi control a traficului rutier, au oprit pentru control un autoturism „taxi” care transporta trei persoane şi mai mulţi saci cu porumb.
Procedând la legitimarea ocupanţilor autovehicului poliţiştii au identificat, în afara conducătorului de taxi, trei bărbaţi din Ocna Mureş, cu vârste cuprinse între 34 şi 46 de ani, care întrebaţi cu privire la provenienţa porumbului au declarat că în cursul zilei de 14.11.2011 intre orele 09,00-16,00 au adunat porumb ştiulete din locul numit « La Pădure » ce aparţine de oraşul Ocna-Mureş.

Din primele verificări efectuate poliţiştii au stabilit faptul că suspecţi au sustras cele 310 kg.de porumb de pe un teren aparţinând altei persoane din oraşul Ocna Mureş şi au încercat să-l transporte la domiciliu cu un taxi. Porumbul sustras a fost restituit părţii vătămate.

În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal şi efectuează cercetări faţă de cei trei suspecţi sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat

IPJ Alba

Citește mai departe