Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

8 cazuri noi de infectare cu coronavirus la Ocna Mureș. Orașul la un pas de Scenariul Roșu

Publicat

- 2.213 vizualizări

Direcția de Sănătate Publică Alba a transmis astăzi situația pe județul Alba iar Ocna Mureș are din păcate 8 noi cazuri Covid în ultimele 24 ore.

Incidența este astăzi de 2,65 cazuri la mia de locuitori (37 cazuri active în ultimele 14 zile).

După ce în ultimele zile, la Ocna Mureș au fost întregistrate mai multe cazuri, e posibil ca în zilele următoare orașul să intre în scenariul roșu, adică noi restricții.

În cazul intrării orașului în scenariul roșu restaurantele şi cafenelele, cu excepţia celor din interiorul hotelurilor şi pensiunilor, nu vor mai primi clienţi, la fel instituţiile de spectacole, cluburile şi sălile pentru jocuri de noroc. Circulația pe timp de noapte restricționată iar prezența fizică a copiilor la școală va fi probabil așa: clasele primare 100% prezență fizică, clasele terminale în sistem hibrid iar celelalte clase vor desfășura cursurile online.

La nivelul județului Alba au fost raportate în ultimele 24 ore 100 persoane confirmate. Pănă în prezent de la începutul pandemiei în județul nostru 15028 persoane vindecate, 441 decese.

Miercuri, în Alba au fost prelucrate 613 probe (264 de probe la SJU si 349 la DSP). Numarul total de teste efectuate până în prezent în județ a ajuns la 177239.

Citește mai departe