Suntem şi pe:
Clinica Sante

Sport

Carolina Radu, va debuta astăzi cu Naționala Feminină U16 de Volei a României în preliminariile balcanice ale Campionatului European 2021

Publicat

- 1.508 vizualizări

În această săptămână vor fi din nou mari emoții pentru iubitorii voleiului din Ocna Mureș, dar mai ales pentru ocnamureșenii Tatiana și Florin Radu, fiica lor Carolina va debuta în Naționala U16 a României.

Componenta de bază a echipei Dinamo București – unde este antrenată de Adrian Radu – Bagheera, Carolina este elevă în clasa a VIII-a în București la Liceul 163 și va fi căpitanul echipei în meciul de azi (numărul 6 în poză). Carolina este foarte legată de orașul nostru, majoritatea vacanțelor petrecându-le aici.
Astăzi de la ora 17.30, în cadrul competiției care este organizată în localitatea Vrnjacka Banja din Serbia, echipa României va juca primul meci cu naționala Turciei, urmând ca în zilele următoare ”tricolorele” să întâlneasca Serbiei (miercuri), Macedoniei de Nord (vineri) și Bulgariei (sâmbătă). Prima clasată se va califica la turneul final al Campionatului European care va avea loc în Ungaria și Slovacia, în perioada 10-17 iulie. Celelalte echipe vor juca în faza a doua a calificărilor, prevăzută în luna mai.
Baftă multă Echipei Naționale și Carolinei în meciurile din aceste preliminarii!
Respect Tatiana și Florin Radu!

Citește mai departe