Suntem şi pe:
Clinica Sante

Evenimente

Dragobetele SĂRUTĂ FETELE – 24 FEBRUARIE, OCNA MUREȘ

Publicat

- 873 vizualizări

Dragobetele, sărbătoarea iubirii și a primăverii la români a fost celebrată în 24 februarie în sala mică a Casei de Cultură ,,Ion Sângerean,, Ocna Mureș în condițiile impuse de pandemie și de autorități.

Într-un decor de poveste, programul cultural a cuprins cântece interpretate de tinerii Gabriela Matei, Sonia Hoca și Novi Voina pregătiți și acompaniați de d-nul profesor Levente Szocs de la Clubul Copiilor Ocna Mureș, jocuri populare alături de câtiva membrii din Ansamblul ,,Tradiții Uiorene,, instructori Liana și Alin Stoica ,confecționare de mărțișoare ,copii pregătiți de d-nele educatoare Mioara Repede și Nicoleta Ungureanu.

Evenimentul a cuprins și o minunată expoziție de primăvară ,,Legenda Dragobetelui prin ochi de copil,, materiale pregătite de către copiii Centrului de zi ,,Egalitate de șanse Asmea,, coordonator Verdeș Marinela, instructori educatori Ilea Camelia Victoria și Jurj Daciana.

Chiar dacă trăim vremuri mai grele nu trebuie să ne uităm tradițiile, un popor care își uită tradițiile… își pierde identitatea!!!

Citește mai departe