Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Vaccinarea COVID-19 începe la Ocna Mureș din 8 februarie 2021

Publicat

- 1.397 vizualizări

Direcția de Sănătate Publică Alba a emis un comunicat prin care anunță deschiderea, în 8 februarie 2021, a trei noi centre de vaccinare în județul Alba printre care cel de la Ocna Mureș.

Reamintim că la Ocna Mureș, Centrul de Vaccinare a primit avizul de funcționare încă de pe 18 ianuarie 2021, însă din lipsa stocurilor de vaccin, el nu a putut fi dat în folosință.

În următoarele zile, pe platforma națională de programare pentru vaccinare COVID-19, locația centrului de la Ocna Mureș va deveni accesibilă pentru efectuarea programărilor, iar cu data de 8 februarie vor începe vaccinările. Data exactă de când va fi disponibilă locația pe platformă va fi anunțată tot de DSP Alba.

Iată și comunicatul:

În județul Alba vor fi deschise, începând cu 8 februarie 2021, încă 3 centre de vaccinare cu câte un flux, centre destinate persoanelor eligibile în etapa a II-a de imunizare anti-COVID, astfel: 1 la Spitalul Orășenesc ”Dr. Alexandru Borza” Abrud (str. Republicii nr 13), 1 la Sala de Sport a Școlii Gimnaziale ”Lucian Blaga” din Ocna Mureș (str. 9 Mai nr 2) și 1 la Sala de Sport a Liceului Alexandru Domșa (Alba Iulia, str. Tudor Vladimirescu nr. 143) destinat exclusiv cadrelor didactice și personalului din învățământ.

Menționăm că la această oră în județul Alba funcționează 6 centre de vaccinare totalizând 9 fluxuri. Până acum, în județ au fost imunizate în total 8968 persoane, din care 640 au primit și doza de rapel.

Citește mai departe