Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Anunț important privind înscrierile pe platforma națională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19

Publicat

- 1.753 vizualizări

Centrul de vaccinare de la Ocna Mureș, avizat și funcțional, este în așteptarea dozelor cu vaccin, stocurile fiind aproape epuizate atât la nivelul județului Alba cât și la nivel național.

Cantitățile recent primite la nivel de județ Alba sunt rezervate pentru rapel (al doilea vaccin pentru cei vaccinați deja).

Locația centrului de vaccinare de la Ocna Mureș, de altfel ca și locațiile altor centre de vaccinare din județ și țară nu sunt disponibile pe platformă decât când vor exista suficiente stocuri de vaccin.

Trebuie înțeles că nu se poate face o programare fără a se ști exact că în data respectivă există și vaccinul fizic.

La Ocna Mureș, din surse, am aflat că undeva în jurul datei de 8 februarie 2021 va ajunge primul transport de vaccin.

În așteptarea stocurilor de vaccin , Serviciul de Asistență Socială din cadrul Primăriei orașului Ocna Mureș a publicat recent un anunț legat de înscrierile pe platforma de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19.

ANUNȚ

Persoanele cu vârsta peste 65 de ani și persoanele adulte cu vârsta sub 65 de ani cu afecțiuni cronicecare nu sunt înscrise la un medic de familie, persoanele imobilizate sau nedeplasabile aflate la domiciliu, de pe raza orașului Ocna Mureș, se pot înscrie pentru vaccinarea anti COVID-19 și prin intermediul Serviciului Public de Asistență Socială Ocna Mureș.

Înscrierile se fac la sediul Serviciului Public de  Asistență Socială Ocna-Mureș, str. Nicolae Iorga, nr. 27,  pe bază  de cerere însoțită de copie după C.I (cererea tipizată o puteți ridica de la sediul Serviciului Public de Asistență Socială Ocna Mureș).

Cei care vor fi înscriși pentru vaccinarea anti COVID-19 prin intermediul Serviciului Public de  Asistență Socială Ocna-Mureș, vor fi anunțați telefonic cu privire la data și ora la care vor fi programați pentru vaccinare.

Facem precizarea că înscrierile pentru vaccinarea anti COVID-19 prin intermediul Serviciului Public de Asistență Socială Ocna Mureș, sunt valabile doar pentru persoanele incluse în etapa a doua a campaniei de vaccinare, care NU SUNT ÎNSCRISE LA UN MEDIC DE FAMILIE.

Pentru celelalte persoane aflate în această categorie, înscrierile se pot face prin intermediul medicului de familie, al angajatorului, prin accesarea platformei ROVACCINARE – https://programare.vaccinare-covid.gov.ro sau prin call center, la numărul 021.414.44.25.

Categoriile de populație incluse în a doua etapă a campaniei de vaccinare sunt: persoanele cu vârsta peste 65 de ani, persoanele aflate în evidență cu boli cronice (diabet zaharat, obezitate, afecțiuni cardiovasculare, afecțiuni renale, afecțiuni oncologice, afecțiuni pulmonare, afecțiuni neurologice, afecțiuni hepatice, afecțiuni autoimune) și angajații care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale (personalul din învățământ și creșe, instituțiile statului, domeniul siguranței, personalul cultelor religioase, personalul poștal și servicii de curierat, personalul din mass-media, sectorul economic vital, personalul din domeniul salubrității și deșeurilor).

Pentru informații apelați numărul de  telefon  0371120427 de luni până vineri, între orele 09:00 – 13:00.

Nota redacției: de îndată ce vom afla noutăți despre vaccinarea la Ocna Mureș vom publica imediat informațiile.

Citește mai departe