Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Diferenta dintre un pistol electric, cu gaz si cu arc Airsoft

Publicat

- 609 vizualizări

Daca esti un jucator cu experienta, probabil ca ai vazut deja si ai folosit o gama variata de arme. Daca esti genul de persoana care prefera pistoalele care sa semene cel mai bine cu cele reale, atunci probabil ca le preferi pe cele electrice. Daca preferi variante mai avansate si vrei sa incarci arma, atunci esti familiarizat deja cu cele pe gaz. In cazul in care preferi armele cu luneta, atunci probabil ca cea mai eficienta varianta este cea cu arc.

De unde poti cumpara cele mai bune arme Airsoft?

Atunci cand cauti cele mai bune pistoale Airsoft, varianta optima este aceea de a le alege pe cele din magazinele recunoscute. NRG este magazinul pe care Airsoft6 a facut rebranding, astfel incat sa ai la dispozitie in Romania cele mai bune arme de Airsoft intr-o gama mult mai diversificata decat pana acum. Avand NRG la dispozitie, nu mai trebuie sa iti comanzi arme din afara tarii pentru jocul cu prietenii si sa suporti toate taxele vamale aferente acestora, sa astepti mult timp pentru o arma si chiar sa descoperi ca anumite comenzi nu vor mai ajunge niciodata.

Tipuri de pistoale Airsoft si cum sa le alegi

Nu conteaza modul in care arma Airsofteste alimentata ci functia principala pe care aceasta o are. Scopul armei este acela de a trage utilizand proiectile de plastic sau de cauciuc, care mai sunt cunoscute si sub numele de BB. Tinand cont de acest aspect, tehnologia existenta in spatele armelor electrice, cu arcuri sau cu gaz este diferita si poate sa schimbe in mod drastic jocul.

Pistoalele Airsoft cu arc

Pistoalele cu arc folosesc puterea arcului pentru a propulsa BB-urile. Aceste pistoale functioneaza cu putere mecanica, ceea ce inseamna ca arcul trebuie sa fie fixat inapoi in cazul unui pistol sau sa fie instalat cu o actiune cu bolt in cazul unei lunete sau in cazul pustilor cu actiune lunga. Aceste pistoale nu sunt recomandate pentru anumite strategii de joc, insa pot fi considerate cele mai bune pentru anumite tipuri de joc, totul depinzand de puterea pe care arcul o are.

Arme Airsoft cu gaz

Comparativ cu pistoalele cu arc, care functioneaza pe baza puterii mecanice, pstoalele care sunt alimentate cu gaz sunt cele care valorifica foarte bine puterea gazului pentru a propulsa BB-urile. In lumea Airsoft, cele mai des intalnite arme cu gaz sunt pistoalele. Ele trag de obicei mai tare si mai repede decat cele cu arc. Aceste pistoale pot sa fie semi-automate, insa sunt si modele complet automate disponibile pe piata.

Pistoalele electrice Airsoft

Pistoalele electrice sunt cele mai des utilizate pistoale pe campurile de Airsoft din intreaga lume. Aceste pistoale au in general un incarcator de baterii. Cele mai multe arme electrice au capacitatea de foc selectiv, ceea ce inseamna ca arma poate sa comute intre modul de trage complet automat, semiautomat si manual.

Tinand cont de toate aceste specificatii, poti alege acum de pe NRG arma potrivita tipului de joc si preferintelor tale.

Citește mai departe