Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Atenționare ANM: Cod galben de ninsori abundente urmate de ger

Publicat

- 1.562 vizualizări
Ocna Mureș, ianuarie 2013

Administrația Națională de Meteorologie a emis, duminică, o atenționare cod galben de ninsori abundente și intensificări ale vântului, pentru sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, Munții Banatului și zona Carpaților Meridionali.

Potrivit ANM, atenționarea cod galben intră în vigoare duminică la ora 18.00. Se vor semnala ninsori abundente, strat de zăpadă consistent, intensificări ale vântului.

În noaptea de duminică spre luni în sudul Banatului, Oltenia, cea mai mare parte a Munteniei, precum și în Munții Banatului și în zona Carpaților Meridionali, iar luni în Muntenia și zona Carpaților de Curbură vor predomina ninsorile, moderate și însemnate cantitativ și se va depune strat consistent de zăpadă, ce va depăși local 10 – 20 cm și izolat 30 – 40 cm.

Pentru județul Alba nu se anunță ninsori abundente însă va ninge și aici. Pentru Ocna Mureș se preconizează ninsori din această seară până mâine dimineață. De săptămâna viitoare se va instala gerul, vineri, 15 ianuarie se estimează temperaturi de până la -12 grade Celsius.

Citește mai departe