Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Noul Consiliu Local Ocna Mureș a ”pornit-o cu dreapta”, stânga nu a catadicsit .

Publicat

- 1.525 vizualizări

Astăzi, 10 decembrie 2020, a avut loc Ședința extraordinară de Consiliu Local. Singurul Proiect de Hotărâre a fost „Rectificare de buget” absolut necesar pentru buna funcționare a Primăriei și a orașului. La ședință însă surpriză, au participat doar consilierii PNL!

Într-o postare pe pagina personală, viceprimarul Paul Podariu s-a arătat extrem de indignat de atitudinea colegilor săi:

” Mulțumesc cetățenilor care ne-au votat, pentru că astfel am putut face cvorum și să aprobăm Proiectul. În afara consilierilor PNL nici un alt consilier local nu a catadicsit să fie astăzi prezent. Să înțelegem că îi interesează doar indemnizația, nu binele comunității?! Menționez aici că ședințele „extraordinare” și „de îndată” nu sunt plătite. Doar ședințele „ordinare” (o dată pe lună) sunt cu indemnizație. Sunt convins că la Ședința ordinară din luna decembrie o să fie prezenți toți.[..]. Păcat că unii sunt prezenți și vocali doar în campanii electorale.”

Domnul viceprimar ne-a mai declarat că au fost anunțați, trimise invitații plus proiectul în formă electronică pentru consultare la toți cei 17 consilieri.

Citește mai departe