Suntem şi pe:

Articolele zilei

Thesaria – Atelierul Handmade din inima orașului Ocna Mureș

Publicat

- 1.088 vizualizări

Cu pași repezi, sărbătorile de iarnă se apropie, iar la atelierul Thesaria din Ocna Mureș, făurirea manuală a decorațiunilor pentru Crăciun este în toi. Poate nu știai, dar aproape de noi, într-un mic spațiu, pe malul Mureșului, își desfășoară activitatea atelierul Thesaria.

Thesaria este un atelier specializat în decorarea manuală de obiecte necesare oricărei ocazii speciale din viața ta. Fie vorbim despre decorațiuni pentru nuntă (pahare, umerașe, cufăr dar, gătitul miresei, aranjarea meselor, etc.), botez (trusouri complete), Crăciun, aniversări, zile de naștere sau orice alte evenimente majore din viața unui om, acești talentați oameni vă pot ajuta cu felurite obiecte, idei și inovații.

Printre clienții lor se numără cunoscute persoane publice, traineri și oameni de televiziune: Roxana Vasniuc sau Sorin Pantea. Mai mult, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru iubitorii de cadouri handmade, Thesaria desfașoară o ofertă 2+1 gratuit, la toată gama de tablouri și decorațiuni. Îi puteți vizita în fiecare zi, la atelierul lor de pe strada Malinului, bloc 70, unde vor fi mai mult decât bucuroși să vă prezinte multitudinea de obiecte și tablouri pe care le realizează la cel mai înalt standard de calitate.

Citește mai departe