Suntem şi pe:

Articolele zilei

Cei mai buni specialiști din domeniul sănătății candidează din partea PSD la alegerile parlamentare (P)

Publicat

- 503 vizualizări

Mai mulți medici, cunoscuți pentru profesionalismul și dedicarea lor, s-au înscris în Partidul Social Democrat și candidează la alegerile parlamentare, pentru a aduce îmbunătățiri legislației din domeniul medical și pentru a ajuta România să treacă peste criza sanitară cauzată de pandemia de COVID-19.

Dintre aceștia îi amintim pe Alexandru Rafila, profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila, președintele Societății Române de Microbiologie, medic la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” București; Adrian Streinu-Cercel, medic și cercetător român, membru al Academiei de Științe Medicale, director al Institutului Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” și profesor universitar în cadrul Universității Carol Davila; Leonard Azamfirei, medic specialist ATI, membru corespondent al Academiei de Științe Medicale și rector al Universității de Medicină și Farmacie Târgu Mureș.

Specialiști în domeniul medical pe listele noului PSD se regăsesc în mai multe zone din țară, inclusiv în județul Alba unde, pentru Senatul României, candidează cunoscutul medic primar stomatolog Adrian Bara, doctor în științe medicale.

”Planul de guvernare al noului PSD pentru sănătate, realizat de profesioniști din domeniu, este adaptat nevoilor reale ale comunităților și sprijină atât infrastructura sanitară din marile orașe, cât și mediul rural. Spre exemplu, comunitățile care nu au acoperit necesarul de servicii de medicină de familie, medicină dentară și servicii farmaceutice vor fi sprijinite și finanțate pentru a organiza cabinete de medicină de familie, cabinete de medicină dentară și farmacie comunitară. În programul nostru de guvernare avem prezentat un plan detaliat privind gestiunea pandemiei cu soluții clare precum testarea în masă, anchete epidemiologice realizate adecvat sau achiziționarea rapidă a medicamentației și echipamentelor medicale necesare pentru a face față actualului context”, a spus dr. Adrian Bara.

Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” Timișoara, Adrian Bara s-a născut în 1981, în Munții Apuseni, și este medic dentist specialist în chirurgie dento-alveolară și protetică dentară. Acesta a urmat de altfel mai multe cursuri de formare în străinătate, fiind cadru didactic la UMF ”Victor Babeș”.

Doctorul Bara iubește Alba. Deși avea opțiunea de a lucra oriunde în țară sau chiar și în străinătate, acesta a ales să se întoarcă acasă, la Bistra, unde a deschis primul cabinet stomatologic din Munții Apuseni, ținând astfel cont de o nevoie acută a moților. Dr. Adrian Bara a fost între primii chirurgi care a abordat procedura implanturilor dentare în Țara Moților. Mereu a crezut că accesul la sănătate este un drept. De altfel, mulți oameni din zonă cunosc faptul că acesta realizează deseori activități caritabile și acțiuni de informare și asistență medicală pentru copii din zonă. Dedicat profesiei, odată cu trecerea timpului, medicul stomatolog și-a extins serviciile medicale, la Alba Iulia, unde a dezvoltat una din cele mai performante clinici de medicină dentară din județul Alba. Alba Iulia este astăzi casa sa, și de aceea, a continuat și aici să se implice în acțiuni caritabile și sociale pentru cei care au avut mai puține șanse în viață.

Dr. Adrian Bara a intrat în politică atras fiind de schimbarea care s-a făcut la nivelul Partidului Social Democrat dar și pentru a contribui la identificarea soluțiilor care pot permite României să treacă cu bine peste această criză medicală și să găsească soluțiile pentru a se relansa din punct de vedere economic, social și etic. Profesorul Bara este convins că este nevoie de mai multă moralitate în politică și de oameni competenți.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba

– Executat de K.C. First Design PFA – portal https://www.ocnamuresonline.ro

-CUI mandatar financiar județean 11200020

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design