Suntem şi pe:

Articolele zilei

Călin Matieș va susține în Parlamentul României producătorii locali și afacerile de familie (P)

Publicat

- 439 vizualizări

Călin Matieș, Președinte al Federației Naționale a Producătorilor de Produse Tradiționale din România și antreprenor de succes, candidează pentru un mandat de senator, cu intenția de a ajuta producătorii locali, sectorul hotelier, cel al restaurantelor, agricultura, turismul și pe toți cei care au o mică afacere și aduc plus valoare în România.

Călin Matieș este un om muncitor care s-a luptat mereu pentru apărarea drepturilor și respectarea intereselor producătorilor din România și în mod special din județul Alba. A purtat cu mândrie costumul popular și, prin forțe proprii, a clădit un business de succes, iar ”Pita de Sântimbru” a devenit un brand național. A plecat de jos și a demonstrat că munca aduce izbânda.

Prin activitatea sa civică, Călin Matieș a reușit performanța de a schimba legislația națională în vederea recunoașterii produselor tradiționale, a permis suplimentarea formelor de promovare a produselor și brandurilor locale și s-a luptat mereu pentru ca județul Alba să fie cunoscut la nivel național.

Am convingerea că din Senatul României pot lupta mai bine pentru apărarea intereselor oamenilor muncitori care acum își câștigă pâinea cea de toate zilele cu mare osteneală. Voi munci pentru o legislație mai bună pentru toate micile afaceri locale, pentru susținerea corectă și eficientă a sectorului agroalimentar, pentru asigurarea asigurarea producției autohtone și a unor venituri corecte și stabile. Țara noastră are nevoie de promovarea produselor românești, iar pe masa fiecăruia dintre noi să se regăsească alimente proaspete și de calitate. În marile lanțuri de magazine trebuie fie vândute mai multe produse locale, iar în școli trebuie să se consume alimente sănătoase.

Dacă o să ne respectăm identitatea și ceea ce suntem în stare să producem și să realizăm prin forțele noastre o să reușim să câștigăm respectul partenerilor noștri internaționali.

Publicitate

Înțeleg foarte bine responsabilitatea unei astfel de funcții. Am plecat de jos și știu foarte bine cât de important este să nu uiți de unde ai plecat și cine ești. De aceea mă angajez să rămân fidel proiectelor și angajamentelor pe care le fac în fața dumneavoastră insistând să mă lupt până la capăt, folosind întreaga mea pricepere și experiență, pentru ideile și proiectele care pot ajuta la dezvoltarea județului Alba și la un trai mai bun pentru cetățeni”, a spus Călin Matieș.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba

– Executat de K.C. First Design PFA – portal https://www.ocnamuresonline.ro

-CUI mandatar financiar județean 11200020

Publicitate

Citește mai departe