Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Sfaturi pentru livrarea articolelor folosind folie cu bule

Publicat

- 455 vizualizări

Cei mai multi dintre noi suntem familiarizati cu folia cu bule, in special cu placerea de a sparge fiecare bula in parte de pe folie. Dar, nu acesta este rolul foliei cu bule si exista foarte multe persoane care nu stiu cum se foloseste corect acest produs. Pentru a te asigura ca produsele tale ajung intacte la destinatie, iti oferim cateva sfaturi care iti pot fi de folos atunci cand folosesti folie cu bule pentru impachetat.

Alege produsul potrivit nevoilor tale

Folia cu bule este disponibila in mai multe variante si dimensiuni, asa cum poti vedea pe foliecubule.ro. Pentru a ambala corect produsele pe care le livrezi, trebuie sa te asiguri ca alegi folie cu bule care sa se potriveasca tipului de produs si dimensiunilor acestuia. Rolele mari din folie cu bule sunt utile pentru persoanele care livreaza articole voluminoase, insa pungile si tuburile din folie cu bule sunt ideale pentru transportul sticlelor, dispozitivelor electronice mici si altor produse fragile.

Impacheteaza articolele cu bulele spre interior

Se pare ca exista unele dezbateri cu privire pozitionarea bulelor. Multi se intreaba daca bulele de pe folie ar trebui sa fie orientate in interior sau in exterior, atunci cand sunt infasurate in jurul unui produs. Pentru a elimina orice confuzie, ar trebui sa stii ca bulele orientate spre interior asigura o protectie mai mare in timpul tranzitului. Acest lucru se datoreaza faptului ca bulele ajuta la mentinerea articolelor in loc in timpul transportului sau manipularii brute si ofera un nivel mai ridicat de amortizare. Partea neteda a foliei cu bule este, de asemenea, mai durabila si mai putin probabil sa se sparga, motiv pentru care are sens sa o orientezi catre exterior.

Protejeaza articolele de dimensiuni mici cu pungi din folie cu bule

Pungile cu bule de diferite dimensiuni sunt perfecte pentru transportul obiectelor mici si fragile, cum ar fi CD-uri sau rame foto. Aceste plicuri cu bule pot fi sigilate cu usurinta pentru confortul tau si pot pastra articolele in siguranta in timpul tranzitului. De asemenea, tuburile din folie cu bule te ajuta sa ambalezi rapid sticlele, paharele si parfumurile, fiind mult mai simplu sa le sigilezi perfect pentru transport.

Umple spatiile goale

Pentru a preveni daunele cauzate de transport, este important sa umpli toate spatiile goale cu folie de protectie cu bule, pentru a nu permite ca produsul expediat sa se miste liber in colet. Daca exista spatii goale in cutii, riscul ca produsul sa se deterioreze inainte de a ajunge la destinatie este foarte mare.

Foloseste mai multe straturi de folie cu bule atunci cand expediezi articole extrem de fragile. De asemenea, este indicat sa utilizezi mai multe tipuri de materiale de ambalare pentru a te asigura ca articolele tale ajung intacte la destinatie. Bulele ajuta la absorbtia impactului cauzat de lovituri sau caderi. Cu toate acestea, este important sa utilizezi suficienta folie cu bule pentru ceea ce doresti sa livrezi, avand in vedere ca exista sanse mari ca pachetele sa nu fie manipulate cu grija sau depozitate corespunzator pana la livrare.

Citește mai departe