Suntem şi pe:

Articolele zilei

Orașul Ocna Mureș este oficial în scenariul roșu

Publicat

- 2.221 vizualizări

În această după-masă, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba, a anunțat, conform hotărârii atașate mai jos, intrarea în scenariul roșu a unităților de învățământ din Ocna Mureș, Unirea dar și din alte localități din județ datorită creșterii incidenței de cazuri noi de îmbolnăvire la mia de locuitori.

Reamintim că astăzi, 14 octombrie 2020, rata de incidență în orașul Ocna Mureș a cazurilor active este de 4,33 ! Astăzi au mai fost confirmate încă 16 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus.

Hotărârea nr. 42 din 14.10.2020 a CJSU hotărește:

Art.1 (1) Pe fondul înregistrării unei incidențe cumulate de peste 3 cazuri de îmbolnăvire cu SARS-COV-2 la 1000 locuitori, în ultimele 14 zile, la nivelul unităților administrativ-teritoriale Ocna Mureș, Cricău, Unirea, începând cu date de 14.10.2020, se suspendă temporar activitățile didactice care presupun prezența față în față în toate unitățile de învățământ, cursurile urmând a se desfășura exclusiv online, în scenariul 3-roșu.

Trecerea la alt scenariu sau reluarea activităților didactice care presupun prezența fizică a elevilor în cadrul unităților școlare menționate anterior se va dispune prin hotărâre CJSU după obținerea avizului DSP Alba.

Publicitate

Citește mai departe