Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Sesizări Ocna Mureș

Publicat

- 2.673 vizualizări

Un consilier local, recent ales în urma Alegerilor Locale din 27 septembrie 2020, a avut o idee inedită și anume a înființat o pagină pe o rețea de socializare unde adună doleanțele cetățenilor din Ocna Mureș pe care să le expună și să le discute cu viitorii colegi din Consiliul Local în încercarea de a soluționa cât mai multe probleme ale ocnamureșenilor.

Macarie Octavian, cel care a avut această idee a candidat pentru un post de consilier local cu sloganul ”Vocea TA în primăria TA” din partea Partidului Mișcarea Populară, filiala Ocna Mureș, la alegerile din 27 septembrie 2020. Promisiunea, expusă în timpul campaniei ”Digitalizarea problemelor oamenilor prin creearea unui sistem de sesizări online, cu linie directă în primărie” se pare că a fost pusă în practică.

Sesizări Ocna Mureș este o pagină prin care dorim să se semnaleze sesizările ocnamureșenilor și de a găsi soluții spre rezolvarea mai rapidă a acestora, într-un mod politicos fără atacul persoanelor sau entităților publice … ” a scris domnul Macarie Octavian pe pagina respectivă.

Platforma se vrea a fi o punte între problemele oamenilor si primărie pentru o rezolvare mai rapidă.

Îi dorim succes !

Sesizări online Ocna Mureș

Citește mai departe