Suntem şi pe:

Articolele zilei

Marius Stîncel ales membru în Consiliul Director al Federației Române de Volei

Publicat

- 1.496 vizualizări

Pe Marius îl știm mai toți ca omul care a readus sportul la Ocna Mureș, fie că vorbim de fotbal, volei sau handbal. Revenit acasă la Ocna Mureș după 2010, a refăcut echipa de volei din care a făcut parte în tinerețe pe care a intitulat-o Old Boys Volei Ocna Mureș, o echipă cu care a participat la numeroase turnee, unele organizate tot de el. De asemenea a organizat diferite concursuri cu temă sportivă (cros, tenis de masă etc ).

Implicarea în sportul ocnamureșan a dus la numirea lui ca Director al Clubului Sportiv Ocna Mureș. A avut ocazia să promoveze astfel voleiului ocnamureșan la nivel național, organizând numeroase turnee de volei însă nu a uitat nici de fotbal, a creat numeroase echipe de fotbal juniori iar echipa de seniori a fost mai bine organizată, aici având ajutorul lui Sorin Corpodean, care s-a implicat alături de Marius până în 2018 la organizarea și promovarea sportului ocnamureșan. Au reușit împreună cu autoritățile locale să aducă la lumină, sporturile cu tradiție în orașul de pe malul Mureșului: voleiul și fotbalul, au reamenajat Stadionul echipei Soda Ocna Mureș, au implicat echipele de juniori și seniori de fotbal în numeroase turnee și meciuri amicale.

În 2018 Marius Stîncel se mută înapoi la București cu familia dar nu uită de o mai veche dragoste a sa: voleiul, se implică în capitală în diferite acțiuni care au culminat iată cu numirea lui în Consiliul Director a Federației Române de Volei, consiliu format doar din 8 membri, cu ocazia Adunării Generale a Federației, ieri 30 septembrie 2020. E un prilej pentru Marius să-și materializeze proiectele și să participe activ la destinul voleiului românesc la nivel național, sport pe care l-a îndrăgit și practicat încă din tinerețe.

Felicitări Marius Stîncel!

Marius Stîncel, ”Gira” cum îl știu prietenii (cel din stânga antrenorului Augustin Drăguț) în anii ’80 în echipa de volei a orașului Ocna Mureș

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design