Suntem şi pe:
Clinica Sante

Sport

Turul 3 din Europa League

Publicat

- 1.167 vizualizări

Maine se anunta o zi extrem de importanta pentru fotbalul romanesc. Daca cea mai importanta competitie, Champions League, pare sa fie interzisa pentru noi, atunci ar trebui sa ne multumim si cu Europa League.

Dupa ce ardelenii de la CFR Cluj au fost eliminati de Dinamo Zagreb in turul 2 de calificare al Champions League, singura lor sansa pentru a ramane intr-o cupa europeana a ramas Europa League.

Misiunea lor pare la prima vedere destul de facila, asta luand in considerare ca intalnesc o echipa de mana a doua din Suedia, Djurgarden. Suedezii au trecut in turul anterior de o formatie necunoscuta din Gibraltar, la limita, cu scorul de 2 la 1.

Lucrurile stau putin diferit pentru FCSB. Desi au moralul ridicat dupa victoria din Serbia, dar si meciul castigat in campionat cu FC Arges, rosi-albastrii au probleme mari de lot din cauza pandemiei. Ramane de vazut daca se vor putea recupera cativa jucatori sau vor aborda partida tot cu echipa de juniori (pe langa cativa din titularii obisnuiti ai lotului).

Care sunt favoritele caselor de pariuri?

La momentul scrierii acestui articol, clujenii sunt favoriti in fata suedezilor. Agentiile de pariuri le dau o cota de 1.95 la victorie, asta tinand cont ca joaca si in deplasare. De cealalta parte, echipa gazda este cotata cu 4.15 pentru un succes.

Atat noi, cat si casele de pariuri, nu ne asteptam la o partida cu multe goluri. Daca iti place acest tip de pariuri, atunci trebuie sa stii ca ai o cota de 1.78 la un meci cu maxim 2 goluri. Defenziva lui Dan Petrescu pare sa fie la un nivel inalt si in acest sezon, lucru ce ma face sa cred ca Djurgarden va avea mari batai de cap sa marcheze. Cu o strategie buna la pariuri, cred ca se poate obtine un profit bun din acest meci, mai ales daca lucrurile vor sta conform calculelor de pe hartie.

Lucrurile stau putin mai complicat in meciul dintre FCSB si Slovan Liberec. Cehii pleaca clar cu prima sansa, fiind cotati cu 1.85 la o victorie. Cota insa poate varia destul de mult pana la inceprea partidei, contand si ce jucatori va avea la dispozitie antrenorul Petrea.

Daca crezi ca echipa patronata de Becali mai poate produce o surpriza, chiar evoluand cu juniorii, atunci poti profita de cota 3.95 data de casele de pariuri pentru victoria gazdelor. De asemenea, o cota interesanta este si la peste 2.5 goluri, tinand cont de apetitul ofensiv al celor doua formatii.

Nu in tultimul rand, noi le dorim mult succes formatiilor romanesti si speram sa reusim sa accedem in grupele Europa League macar cu una din cele doua formatii.

Citește mai departe