Suntem şi pe:
Clinica Sante

Ocnamureseni

Florin Boncutiu

Publicat

- 619 vizualizări

Florin Boncutiu alias Jake Boncutiu s-a nascut in Ocna Mures si in urma cu cativa ani a plecat in Spania unde a deschis un studio de inregistrari.Cantaret, compozitor si textier a colaborat si colaboreaza cu mai multi artisti spanioli si romani, dintre ultimii amintesc pe Catalina Toma si Tanara Miss Mary pentru care a compuns o piesa superba OPEN pe care o puteti viziona mai jos.

Ocna Mures Online: De cand pasiunea asta pentru muzica?

Jake: „Am inceput sa cant inca de mic. 7, 8 ani cred ca aveam cand am mers pentru prima data la Clubur Elevilor, unde domnul Fufezescu dadea lectii de muzica. Am inceput cu chitara si am trecut la a face parte dintr-o formatie. Am petrecut multi ani cu formatia de la Clubul Elevilor din Ocna Mures participand la festivale si concursuri nationale cantand ca si solist in general la categoria clasele 5-8. La varsta de 14 ani am inregistrat un prim album de muzica pentru copii in studiourile Radio Cluj cu ajutorul domnului Marius Merca. Am plecat de la Clubul Elevilor undeva in jurul varstei de 15 ani si pana la 23 nu am mai facut muzica.”

Ocna Mures Online: Cum ai ajuns in Spania?

Jake: „Dupa terminarea liceului am plecat in Madrid, Spania. Aici pentru o perioada de 1 an si jumatate am lucrat ca profesor de engleza intr-o academie particulara dar simteam nevoia sa ma intorc la muzica asa ca de pe o zi pe alta am plecat de la Academie si mi-am cumparat prima masa de mixaj si primul microfon condenser si am inceput sa cand din nou, sa inregistrez coveruri, sa caut producatori care sa imi furnizeze instrumentale pt a putea face piese noi.”

Ocna Mures Online: Am observat ca ai parte de o cariera frumoasa in domeniul muzicii?

Jake: „Da. L-am cunoscut pe Abel Arana, un celebru producator Spaniol care in urma cu ani de zile facuse parte dintr-un duo numit Pumpin´Dolls care lucrase cu artisti ca Mariah Carey, Whitney Houston, Madonna, Monica Naranjo. Abel m-a incurajat sa continui pe drumul pe care il alesesem spunandu-mi ca aveam talent si posibilitatea de a face ceva important.
In acea perioada l-am cunoscut pe RYK, un cantaret spaniol ce avusese un succes enorm cu o piesa numita Runaway pe coloana sonora a unui joc video celebru. Impreuna am decis sa de montam un studio de inregitrare si sa muncim impreuna. Am inregistrat impreuna un prim album si in acelasi timp ne straduiam sa gasim artisti pentru care sa scriem si sa producem muzica.
Incet incet incepusera sa apara ofertele… iar acum dupa aproape 5 ani… eu am un prim album produs si scris in totatlitate de mine , numit Superhero care se lansase in Februarie , Ryk se pregateste sa lansesze primul sau album produs de asemena de mine.
In toata aceasta perioada am lucrat cu artisti spanioli si internationali . Am produs in totalitate ultimul album al Catalinei Toma ( care este acum probabil cea mai buna pretena a mea si o persoana deosebita ) album ce se numeste INVINCIBLE. Am produs piese pt artisti portughezi, ucrainieni, americani iar in momentul acesta alt single scris de mine a fost lansat in Romania de catre casa de discuri Red Clover, pt Miss Mary, o tanara cantareata ce se bucura de mult succes. Piesa se numeste Battlefield of Love . Al doilea single al aceleasi artiste, Open fusese scris tot de mine .
Acum impreuna cu Ryk suntem managerii unui label si case de productie numita Aftershock Records.”

Ocna Mures Online: Ce planuri de viitor ai?

Jake: „Planuri de viitor ? Sa consolidam labelul Aftershock Records, sa scot al doilea album. Acum am in pregatire 2 videoclipuri care sunt filmate si sunt in post-productie, pregatesc inca un videolcip pt un artist de-al meu si astept videoclipul piesei War pe care am lucrat’o impreuna cu Catalina Toma.”

Draga Florine nu ne ramane decat sa iti uram succes in continuare si asteptam cu sufletul la gura noile tale productii. Ne bucura faptul sa vedem inca un ocnamuresean care a reusit in viata prin munca. Bravo Jake!

Citește mai departe